Haberler

Çukur dizisinde Maskeli Dövüşçü Kimdir? çukur gizemli dövüşçü kimdir, gerçek adı ne? Çukur'daki maskeli kim?

Güncelleme:

Çukur dizisi bugün 111. bölümüyle ekranlara geldi! Çağatay Erdenet'in geri dönmesiyle dizide heyecan tavan yaptı! Diziye Çağatay Erdenet rolüyle geri dönen Nejat İşler'in yanı sıra, bir de esrarengiz bir karakter daha girdi! Şimdi herkes, Çukur dizisinde Maskeli Dövüşçü Kimdir? çukur gizemli dövüşçü kimdir, gerçek adı ne? araştırıyor!

Her Pazartesi, Show TV'de izlenme rekorları kıran Çukur dizisi, bu hafta da yine bütün heyecanıyla ekranlardaydı. Çağatay Erdenet rolünde Nejat İşler diziye geri döndü. Çağatay'ın yanı sıra bir de diziye maskeli bir adam girdi. Çukur konuk oyuncuları arasında bu maskeli ninja çok ilgi çekti. Sosyal medyada büyük yankı ve merak uyandıran Çukur dizisinde Maskeli Dövüşçü Kimdir? çukur gizemli dövüşçü kimdir, gerçek adı ne? Çukur'daki maskeli kim? sorularının cevaplarını burada bulabilirsiniz!

ÇUKURDAKİ MASKELİ ADAM KİM?

Çukur 111. bölümü yine çok heyecanlı ve çok aksiyonluydu! Çağatay'ın geri dönmesinin ardından tansiyon yükseldi! Çukur'un en heyecanlı ve belki de en çok merak edilen Çukur konuk oyuncuları Çukur'daki maskeli adam! Maskeli ninja adan, Çukur'un ve Erdenetlerin tüm planlarını alt üst etti.

Çukurdaki maskeli kim soruları merakla araştırılıyor. Maskeli adam, Koçovalılara tuzak kurdu ve onları neredeyse ölümün eşiğine getirdi! Çukur 111. bölümde Yamaç'la karşı karşıya kalan ve kıyasıyla dövüşen maskeli ninja adamın dövüş sahneleri oldukça dikkat çekti! Çukurdaki maskeli adam henüz maskesini çıkarmadı! Maskesini çıkardığı zaman kimliği açığa çıkacak!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Nejat İşler Gündem Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

12 12:

sadettin yada kemal

1
0
yanıtYanıtla
Ümit:

Emin Boztepe olabilir bence

0
1
yanıtYanıtla
Aaa:

Kemal taniykide

0
0
yanıtYanıtla
GülO:

Kadına benziyor

0
0
yanıtYanıtla
Umidjan:

Maskali adam kemal ola bilir

0
0
yanıtYanıtla
Umidjan:

Kemal maskali adam

0
0
yanıtYanıtla
Ezel bozkurt:

Bana kalırsa Turabi bu adam dövüş siporuya uğraşıyor bide gözlere dikkat edin

0
0
yanıtYanıtla
Şule:

Kocovali Sadettin olabilir

0
0
yanıtYanıtla
Zaza zazaoglu:

Bence cengiz erdenet diziden ayrılması hoş olmadı çünkü izlenmesi gereken bir karakterdi ve dizi cengiz erdenet karakteri diziyi zengin ve güçlü tutuyordu

0
0
yanıtYanıtla
Amet:

Çukur dizisini çok seviyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title