Haberler

Arka Sokaklar yeniden mi başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme:

Arka Sokaklar yeniden mi başlıyor ve Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman yayınlanacak merak ediliyor. 17 yıldır ekranların en çok izlenen dizilerinin başında gelen Arka Sokaklar dizisinin yeni sezon çekimleri ne zaman başlayacak gündeme geliyor. Arka Sokaklar yeniden mi başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman yayınlanacak? sorularına yanıt aranıyor. Peki, Arka Sokaklar yeniden mi başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Yapımcı İlker İnanoğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle son sezonu yarıda kesilen Arka Sokaklar dizisini yeniden mi çekildiği gündeme geliyor. Arka Sokaklar yeniden mi başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman yayınlanacak? sorularına yanıt aranıyor. Arka Sokaklar yeniden mi başlıyor ve Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman yayınlanacak merak ediliyor. Arka Sokaklar yeniden mi başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizdedir…

ARKA SOKAKLAR YENİDEN Mİ BAŞLIYOR?

17 yıldır ekranların en çok izlenen dizilerinin başında gelen Arka Sokaklar dizisinin yeni sezon çekimleri ağustos ayında başlayacak. Merakla beklenen dizinin kadrosuna son olarak Mustafa Üstündağ dahil oldu.

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ım haberine göre, 17 yıl boyunca devam eden ve geçen yıl duayen yapımcı #Türkerİnanoğlu'nun sağlık sorunları nedeniyle yayınına ara verilen dizinin yeni bölümlerini D Media çekecek. Ozan Yurdakul'un yazdığı, Orhan Oğuz'un yönettiği fenomen dizinin kadrosuna flaş bir isim katıldı. Bir süredir ekranlardan uzak olan Mustafa Üstündağ Arka Sokaklar'ın kadrosuna katıldı. Ünlü oyuncunun polisiye dizinin yeni kötü adamı olacağı öğrenildi.

Arka Sokaklar yeniden mi başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Mustafa Üstündağ

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title