Haberler

Sobaya benzin dökünce yanan Salih Cehennemi yaşadım

Güncelleme:

Sobaya benzin dökünce yanan Salih: Cehennemi yaşadımNİĞDE'nin Bor ilçesinde, yer altı şebekesi çalışmasında görev alan Salih Özsoy (23), köz halindeki ateşi fark etmediği sobaya benzin dökünce alevler içinde kaldı.

Sobaya benzin dökünce yanan Salih: Cehennemi yaşadım

NİĞDE'nin Bor ilçesinde, yer altı şebekesi çalışmasında görev alan Salih Özsoy (23), köz halindeki ateşi fark etmediği sobaya benzin dökünce alevler içinde kaldı. Sobadan yükselen alevlerin vücudunun büyük bir bölümünü yaktığı Özsoy, "Cehennemi yaşadım. Allah nasip edince o cehennemden çıktım" dedi.

Erzurumlu Ayşe ve Ahmet Özsoy çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Salih Özsoy, eniştesi ile Niğde'nin Bor ilçesinde elektrik yer altı şebekesinde çalışmaya gitti. Özsoy, hafta sonu tatili olan 6 Mart günü kaldığı müstakil evin sobasını yakıp duş almak istedi. Köz halindeki ateşi fark edemeyen Özsoy, benzin dökünce alevlerin içinde kaldı. Sobadan parlayan alevler önce Salih Özsoy'un üzerindekilere ardından çevredeki eşyalara sıçradı. Bir anda alevler içinde kalan Özsoy odadaki dumanın çıkması için camı açtı. Çıkmak için gittiği kapı açılmayınca diğer kapıya yöneldi. Hayatta kalmak için büyük mücadele veren Salih Özsoy, evden çıkmayı başardı. Yanan kıyafetlerine çıkaran Özsoy yardım istedi. Komşuların ihbarı üzerine gelen ambulansa Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Salih Özsoy burada yapılan müdahalenin ardından Mersin Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. 11 gün burada tedavi gören Özsoy, kendisine bakacak kimsesi olmadığı için Erzurum Şehir Hastanesi'ne getirildi.

'HER TARAFI ÖNCE SİYAH BİR DUMAN SONRA ALEVLER KAPLADI'

Yanık Tedavi Ünitesi'nde tedavisi devam eden Özsoy, yaşadığı o anları unutamadığını söyledi. Yaşamak için çok mücadele ettiğini ifade eden Özsoy, "Duş almak istedim ama hava biraz serindi. Eniştemle kaldığım evde kimse yoktu. Sobayı yakmak istedim. İçinde köz olduğunu bilmiyordum. Benzin közle temas edince bomba gibi patladı. Her tarafı önce siyah bir duman sonra alevler kapladı. Kurtulmak için çok mücadele verdim. Cehennemi yaşadım. Allah nasip edince o cehennemden çıktım. Yanan kıyafetlerimi hem çıkarıyor hem de bağırarak yardım istiyordum. Sonra komşuların çağırdı ambulansla hastaneye gittim. El, ayak ve vücudumun bazı yerlerinde yanıklar var. Tedavim biraz uzun sürecek ama hastanede çok iyi bakıyorlar ve doktorlarımızın da çabası ile kısa sürede iyileşeceğime inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Niğde Bor Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title