Haberler

Gece Kulübünde Avukata Tecavüze Kalkışan Garsona İlk Duruşmada Tahliye

Güncelleme:

Ortaköy'de ünlü bir gece kulübünde garsonun tuvalete kilitleyip tecavüze kalkıştığı avukat, dava için Türkiye'ye geldi. Ancak garson ilk duruşmada tahliye edildi.

İstanbul Ortaköy'de bir gece kulübünde garson, yabancı uyruklu avukat kadını tuvalete kilitlenip tecavüz girişiminde bulundu. Açılan davadan sonra garson, olanları inkar edince serbest bırakıldı.

GECE KULÜBÜNDE GARSON, AVUKATA TECAVÜZ ETMEYE KALKTI

İstanbul Ortaköy'de 7 Ocak'ta sabaha karşı 04.10 sıralarında yaşanan olayda avukat arkadaşı ile kulübe giden yabancı uyruklu kadın avukat, tuvaletin yerini sormak için garsondan yardım istedi. Garson genç kadını tuvalete kilitleyip tecavüz girişiminde bulundu.

KAÇAN GARSON YAKALANINCA OLANLARI İNKAR ETTİ

Olaydan sonra kaçan garson yakalanıp tutuklandı. İki çocuk babası zanlı dün İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde ilk duruşmaya çıktı. Bir Körfez ülkesinde yaşayan yabancı avukat M.M. de duruşmaya katıldı. Suçlamaları reddeden garson C.B., savunmasında özetle "Sarhoş olduğu için kendisine tuvalete kadar eşlik ettim. Kapıda 1.5 - 2 dakika kadar bekledim. Taciz girişimi asılsız" dedi.

DİĞER GARSONLAR ŞAHİTLİK ETTİ

Tercüman eşliğinde ifade veren müşteki M.M. ise boynunu göstererek sanığın cinsel taciz girişiminde bulunduğunu iddia etti. Tanık garsonlar da M.M.'nin sarhoş olduğunu belirterek "Taciz olması mümkün değildir.

Sarhoş olan müşterilere garsonlar tuvalete kadar eşlik eder. Sanığın böyle bir tacizde bulunduğu iddiası doğru değildir" dediler. Mahkeme C.B.'nin tahliyesine ve dava dosyasının görevsizlikle İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilmesine karar verdi.

"SERBEST BIRAKILDI"

Yaşadıklarını duruşmadan önce anlatan M.M. şöyle dedi: "O bir insan değil, o bir hayvan! Gittiğim mekan çok ünlü ve popüler. Hatta biz de o gün özel locada oturuyorduk. Fakat buna rağmen bu olayı yaşadım. O çirkin olaydan kendi ülkemde doktordan psikolojik destek aldım. Ağır ceza almasını umarken serbest bıraktılar."

(Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Asliye Ceza Mahkemesi İstanbul 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

nur:

O yalancı şahitlerin evlatlarının başına birşey geldiğinde de artık derki bizim kız yalan söylüyor, etme bulma dünyası bu dünya Allah kimsenin ettiğini yanına bırakmaz,

7
6
yanıtYanıtla
ÖN YARGILI OLMAA:

NUR

yanıt0
yanıt1
Superman:

Garson, ben sarhoşken tuvaleti sorduğumda ''şurada abi aman dikkali git'' derken benim neden elimden tutup tuvalete götürmüyor? Erkekler yere düştüğünde beyin kanaması geçirmiyor mu? Kadınlara özel bir ölüm şekli mi?

9
4
yanıtYanıtla
sinek:

sarhos birinin sahitligi kabul degildir dagilin simdi

1
11
yanıtYanıtla
Sustuklarıma Say:

tuvaletin dış kapısındada kamera olsaydı kimin yalan söylediğini bilirdik şuan bilmediğimiz için yorum yapmak yanlış olur kadın sarhoş ve sarhoş birinin anlattıkları ne kadar doğrudur bunu görmeden inanmak olmaz

10
0
yanıtYanıtla
Adanalı:

Garson adanalımıymış ?

3
5
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Taciz vakalarini medya artik vermemeli. Ulkeme olan inancim sarsildi. Bu ulkede bu kadar sapik mi var demeye basladim. Bakkaldan Doktora sapikmidir acaba diye bakar oldum. Yeter yahu !

7
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

abaza pislik

5
2
yanıtYanıtla
Kıllanan Adam:

Gece saat 4 ,alkol su gibi tüketiliyor,kadın sarhoş,tuvaletin kapısına da tam gelmişken şeytan dürtmüş olabilir adamı..adam bi yoklamış ama baltayı taşa vurmuş belliki ..kadının iftara atma yada alkol yüzünden ben ne yaptığimı biliyom mu ki deme ihtimali çok düşük.. keşke kamera olsaydi... kamera şart...

5
0
yanıtYanıtla
ilayda:

bu ülkede tecvüzün suç olmadığını bilemediler demkki çocuğa taciz kadına şiddet zina her şey serbest

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title