Haberler

Şırnak'a Askeri Sevkiyatlar Sürüyor

TSK'nın Irak Sınırı ve Şırnak'ın Dağlık Kesiminde Terör Örgütü PKK'ya Yönelik Başlattığı Operasyon Sürerken, Tank, Top ve Zırhlı Araçların Sınırdaki Birliklere Sevkiyatı Artarak Devam Ediyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Irak sınırı ve Şırnak'ın dağlık kesiminde terör örgütü PKK'ya yönelik başlattığı operasyon sürerken, tank, top ve zırhlı araçların sınırdaki birliklere sevkiyatı artarak devam ediyor. Diyarbakır'dan kara ve demiryoluyla bölgeye gönderilen zırhlı araçlar, Şırnak üzerinden Irak sınırına konuşlandırılıyor.

TSK tarafından Kuzey Irak sınırı ve Şırnak'ın Küpeli, Cudi ve Gabar Dağları ile Bestler Dereler bölgesinde terör örgütü militanlarını etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyonlar, hava destekli olarak tüm hızıyla sürüyor. Kuzey Irak sınırında sıkı güvenlik önlemleri alınırken, Mehmetçik, terör örgütü PKK'nın olası geçiş güzergahlarını da tutuyor. Diyarbakır'dan kara ve demiryoluyla bölgeye gönderilen zırhlı araçlar, Şırnak'ın Cizre ilçesinden geçiş yaparak sınır boyundaki stratejik noktalara

yerleştiriliyor.

Konvoyların geçişi sırasında karayolunda askerler tarafından sıkı güvenlik önlemleri alındığı gözlendi.

(CB-FA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title