Haberler

"Şirketlerin Müzik Mesaisinde Muhteşem Final!

Güncelleme:

"Ballantine's ile Sahne Şirketlerin" müzik yarışmasının birincisi İPSOS KMG birinci oldu!

Tom Tom Sokak iş dünyasının resmiyetini, eğlencenin yükselen sesine bıraktı!

Sadece şirket çalışanlarından oluşan grupların yarıştığı "Ballantine's ile Sahne Şirketlerin" müzik yarışmasında büyük final 9 Mart Cuma gecesi Tom Tom Sokak garajistanbul'da gerçekleşti. TÜPRAŞ, NETAŞ, İPSOS KGM, TTNET, CİTİBANK, ASTRA ZENECA, JOTUN BOYA ve GFK şirketlerinin müzik gruplarının yarıştığı heyecanlı finalde birinciliği İPSOS KMG kazandı. İPSOS KMG grubu ödülünü geçen yılın birincisi olan AVEA'nın Musikişinas grubunun elinden aldı.

Pazar araştırmaları ve kamuoyu yoklama hizmetleri sunan İPSOS KMG, 7 hafta süren heyecanın sonunda birinciliği kazanarak, Single Albüm'ün sahibi oldu. Ana sponsor Ballantine's tarafından, gruba, prodüksiyon koordinatörlüğünü müzik dünyasının yakından tanıdığı isimler olan Alen Konakoğlu ve Cem Sarıoğlu tarafından yapılacak olan bir single albüm hazırlanacak. Hazırlanacak single 1.000 adet CD olarak Türkiye'nin önde gelen basın organlarına ve müzik

yazarlarına dağıtılacak.

Binlerce beyaz yakalı mesai arkadaşlarını destekledi!

Birbirinden başarılı performanslar sergileyen 8 grubun sahne aldığı final gecesinde, iş arkadaşlarını desteklemek için garajistanbul'u dolduran binlerce genç profesyonel, Metro FM'in başarılı DJ'i Bertan Horasan'ın başarılı sunumu ile SMS'ler ile yapılan puanlama sırasında eğlenceli anlar yaşadı.

Ünlü isimler Şirketler arası müzik yarışmasında!

Geceye, Meltem Cumbul, Kuzey-Güney dizisinden tanıdığımız baba karakteri ve garajistanbul'un sahibi Mustafa Avkıran ve eşi Övül Avkıran, Pernod Ricard Genel Müdürü Selçuk Tümay, Jerry Benardete, Yasemin Akar, Ballantine's marka müdürleri Deste Durmuş Palabıyık ve Tuna Canatar gibi isimler katıldı.

Yanı sıra, sevilen sanatçı Aydilge, "Takım Oyunu" adlı albümleri ile çıkış yapan Multitap Grubu üyeleri, Manken Ece Gürsel, Aranjör Suat Aydoğan gibi müzik dünyasından isimler de geceye renk kattı.

IPSOS KMG'nin Ekim ayında Synovate ile birleşmesinden sonra kurulan ve iki şirketten de üyeler barındıran Better Bros Company Band (BBCB) grubu adeta şirket birleşmesinin de sembolü haline gelmiş. Grup, ismini birleşmenin sloganı olan Better'dan alıyor. Grup üyeleri şirket içi organizasyonlarda da sahne alıyor. Şirket birleşmesinin ardından birbirini tanımama durumunu, grup faktörünün kırdığını ve kaynaştırıcı bir etkisi olduğunu söyleyen grup üyeleri, şirket toplantılarına katılan 75 yaşındaki Ülke Başkanları Fransız Didier'in bile sahneye fırlayıp dans etmeye başladığını söylüyor.

Yarışmada 7 hafta boyunca, 24 şirket grubu sahne aldı!

Yarışmada 7 hafta boyunca, 24 şirket grubu sahne aldı. ABank, Abbott, AkçanSA, Anadolubank, Astra Zeneca, Bmsmart, Citibank, Eser Holding, GFK, Gün Avukatlık Bürosu, ICF AIRPORT, ING Bank, İnnova, İpsos KMG, Jotun Boya, Nestle, Netaş, Pirelli, Pozitif, Starcom MediaVest, Tagwondo, TEI, TTNET, Turkcell, Tüpraş, Vaillant Group gibi önemli şirketlerin müzik grupları yarıştı.

Aydilge'den özel konser!

Kendine has sesi, sözleri ve besteleriyle farklı bir renk olmayı sürdüren ve aynı zamanda yarışmada jüri üyesi olan Aydilge final gecesi özel bir konser vererek beyaz yakalılara destek verdi.

Yarışma jüri üyeleri; Radyo D, Maximum Rock program yapımcısı ve müzik yazarı Güven Erkin Erkal, Rock FM'den "Long Play"in yapımcısı Sezen Aladağ, MTV Türkiye Genel Yayın Yönetmenliği döneminden tanıdığımız Spectrum Medya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Birol'dan oluştu.

Her hafta yarışmada konuk jüri kategorisinde basın ve sanat camiasından ünlü isimler ağırlandı!

Gruplar, Dream TV Genel Yayın Yönetmeni Şafak Ongan, Hürriyet Gazetesi Müzik Yazarı Barış Akpolat, Milliyet Gazetesi Müzik Yazarı Tolga Akyıldız, "Takım Oyunu" adlı albümleri ile çıkış yapan Multitap Grubu üyeleri; Selim Siyami Sümer, Sertaç Özgümüş, Taçkın Bilal, Ali Cihan, Aktüel Dergisi Müzik Editörü Sebla Koçan, Bant Magazine Genel Yayın Yönetmeni Aylin Güngör ve Aydilge gibi sürpriz isimlerin katılımı ile değerlendirildi.

Şirketler arası rekabeti eğlenceli bir boyuta taşıyoruz."

Ana sponsor Ballantine's ve organizasyon sahibi HY Tanıtım&BG İletişim yetkilileri "Şirketler artık çalışanlarının motivasyonunu arttıran ve "biz" kültürünü yaygınlaştıran etkinlikleri seçiyor. Biz de bu yarışma ile şirketler arası rekabeti eğlenceli bir boyuta taşıyoruz. İş dünyası profesyonelleri arasında takım ruhunu ateşlemek amacıyla düzenlediğimiz yarışmada, geçtiğimiz yıl birbirinden başarılı performanslar izledik. Bu yılda 7 hafta boyunca, garajistanbul yine iş dünyasının resmiyetini, eğlencenin yükselen sesine bıraktı. Şirket çalışanları iş arkadaşlarını sahnede şarkı söylerken ya da yöneticilerini gitar solosu yaparken görebildi." diyerek bu etkinliği düzenlemeyi sürdüreceklerini belirttiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Citibank Astra Netaş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title