Haberler

    Şimdi Madalya Zamanı!

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018 Kış Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil edecek sporcuları kabul etti. Erdoğan, kış olimpiyatlarında artık sporculardan madalya beklendiğini belirtti.

    Güney Kore'deki Pyeong Chang Kış Olimpiyatlarına 9 gün kala olimpiyatlara katılacak olan sporcular Ayşenur Duman, Özlem Çarıkçıoğlu, Serdar Deniz, Ömer Ayçiçek, Hamza Dursun ve Fatih Arda İpcioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Beştepe Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ağırlandı.
    Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın Bak, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Mehmet Yarar ve Türkiye Kayak Federasyonu Genel Sekreteri Doç. Dr. Necip Fazıl Kishalı'nın da eşlik ettiği sporcular, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kendilerini tanıtıp bugüne kadar elde ettikleri başarıları anlattılar. 1 saate yakın süren görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, kış olimpiyatlarında artık sporculardan madalya beklendiğini ve daha çok sporcunun yetişmesini istediğini dile getirdi.
    Sporcularla tek tek sohbet edip Türkiye'yi gururlandırmalarını isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görüşmenin sonunda da sporculara telefon hediye etti.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Recep Tayyip Erdoğan Hamza Dursun Serdar Deniz Güney Kore Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title