Haberler

Shçek Personeline "Çocukları Anlama" Semineri

Adıyaman Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (Shçek) Bünyesinde Görevli Personele, Çocukların İyi Yetiştirme ve Anlama Konularında Hizmet İçi Eğitim Semineri Düzenlendi.

Adıyaman Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) bünyesinde görevli personele, çocukların iyi yetiştirme ve anlama konularında hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Sevgi Çocuk Yuvasında başlayan 'çocukları anlama' konulu eğitim seminerine Sosyal Hizmetler Müdürü İsmail Akgün, Sevgi Çocuk Yuvası Müdürü Mehmet Tatar ile çalışanlar katıldı.

Çocuk gelişimi uzmanı Hatice Gündoğdu, öğretmenler Şevket Yıldırım, Hasan Şahin ve Hemşire Nurgül Karabaş'ın konuşmacı olarak yeraldığı seminerin açılışında konuşan Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsmail Akgün, yuvalarda kalan çocukların sağlıklı bir şekilde gelişmesi için tüm personelin özverili çalışması gerektiğine dikkat çekti.

Akgün, "Çocuklara yönelik verdiğimiz hizmetlerin kalitesini yükseltmek için personelin daha özverili çalışması gerekiyor. Çocukları geleceğe hazırlamak, çocuk psikolojisi, çocukları anlama, kişisel hijyen, görev ve sorumluluk duygusunu geliştirme, çocukların kardeşlik ve sevgi duygularının geliştirilmesi konularında personelimizin bilinçli olması gerekiyor. Personelimizin, çocuğa öncelikle ilgi ve sevgi gösterilmesi konularında daha bilinçli olması gerekiyor" dedi.

Sevgi Çocuk Yuvası Müdürü Mehmet Tatar ise, kuruluşun bakım ve koruması altında bulunan çocukların kendine güvenen, sorumluluk sahibi, sevilen ve kabul gören, saygılı, olumlu sosyal ilişkileri olan, kendini ifade edebilen bireyler olabilmesi için öncelikle personeli eğitime aldıklarını kaydetti.

Eğitim seminerine konuşmacı olarak katılan uzmanlar, personele, çocukları anlama ve iyi yetiştirme konularında çeşitli bilgiler verdiler.

(AA-ST)

08.02.2007 12:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title