Haberler

Sergen Yalçın, transfer için iki oyuncunun ismini verdi: Gökhan Töre ve Josef de Souza'ya sıcak bakıyorum

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, transferde acele etmediklerini belirterek, "Camiamızı zora sokmak istemiyoruz. Geleceğimizi karartmak istemiyoruz. Yavaş yavaş hepsi olacak" dedi. Yalçın ayrıca Gökhan Töre ile Josef de Souza'yı kadrolarına katmak istediklerini belirtti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gökhan Töre ve Josef de Souza transferine sıcak baktığını açıkladı.

Gökhan Töre transferi için Malatyaspor'u beklediklerini ifade eden Yalçın, Gökhan Töre ile ilgileniyoruz. Kendisiyle de konuştum. Malatya ile sorunu çözerse ona kapımız açık. N'Diaye de planlarımız arasında yok. Yaşı belli seviyenin üzerindeki isimleri kadromuza katmak istemiyoruz. Belki santrfor bölgesi bu kriter içine girebilir. 32-33 yaş bandında isimler istemiyoruz ama santrfor için böyle bir açık bırakabiliriz. Merkezde oynayacak oyuncularımız var. Necip bizim için önemli bir oyuncu. Örnek bir isim. Onu her bölgede kullanabiliriz. Açıkları kapatan biri isim. Şu an sağ bek oynatıyoruz. Orta sahamız kalabalık. Belki bir 6 numara planlamamız olabilir. Atiba'yı biraz dinlendirmemiz lazım. O bölgeyi Dorukhan ve Oğuzhan ile planlıyoruz" dedi.

"JOSEF DE SOUZA'YA SICAK BAKIYORUM"

Fenerbahçe'nin eski oyuncu Josef de Souza'ya sıcak baktığını açıklayan Yalçın, "10 numara oynayan bir isimi kenarda kullanamayabiliriz. Orta sahada 6-8-10 gibi ayrım yapmıyoruz. Kimin oynadığı değil önemli olan kimin ne yaptığı. Bizim istediğimizi yapması önemli. Bunun için kimin oynadığı değil ne verdikleri önemli. Orta alanda da elimizdeki isimlerin hepsi oynayacak. 50 maçlık periyot var. Josef de Souza konusunda net bir şey yok. Olabilir. Sıcak baktığım bir oyuncu. Bizim kalitemize uygun bir isim. Şartlar uygun olursa değerlendirebiliriz. Bir takım kurarken, buraya 20 tane yetenekli oyuncu alamazsınız. 20 genç alamazsınız. Yetenekli isimler vardır, koşan vardır. Dişlide çok değişken isimler olmalı. Necip bizim için tamamlayıcı bir isim. Eksik bölgelerde kullanabiliriz Necip'i. Necip'e gereksiz tepkiler yapılıyor. Biz ona değer veriyoruz. Yeni dönem için çok ciddi indirim yaptı. Necip'ten başka indirim yapan isim de yok. Kapasitesi sınırlı mı evet ama takımda böyle isimlere de ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Josef de Souza Sergen Yalçın Gökhan Töre Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (9)

Behcet fenev:

Bol şans kebce

1
6
yanıtYanıtla
fenev zenci sever:

az ötede oyna lan klavye bebesi

yanıt3
yanıt1
Ankara:

Dünyada sanki başka futbolcu yok,biri gönderiyor biri alıyor anadolu takımlarından hangi futbolcu 3 büyüklerde tutunabilmiş,çok nadir,vizyon yerlerde türkiye liginde

5
0
yanıtYanıtla
salih:

beşiktaşa geldiğime pişman oldum diyecekmiş gibi bir yüz ifadesi var bunun suratına bakan futbolcu zaten şampiyon olacağına inanmaz

2
1
yanıtYanıtla
Çarşı:

Bende senin istifa etmene sıcak bakıyorum

2
0
yanıtYanıtla
.....:

Kulüpleri batırdılar eskisi gibi yıldız transfer edecek para yok!

2
0
yanıtYanıtla
Saja:

Millet her sene transfer yapar bizde her sene trans geçeriz. Sonuç ortada amaç yokki hedef yok her sene mali kriz dersiniz anlamadım gitti

0
0
yanıtYanıtla
Gultepeli Bjk:

Sergeenn semdeortama ayakuydurdunn birakbuislerii boşkonusuyonn şampiyonoliycaz malbu idareeedicez degeçgittsinmn

0
0
yanıtYanıtla
Ufuk:

Fenerin çıkmalarıada çoo hevesli sergen

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title