Haberler

Sergen Yalçın Ghezzal'in takımda kalmasını istedi, yönetim Leicester'la görüşmelere başladı

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Leicester City'nin 6 milyon euro istediği Rachid Ghezzal için yönetime "Takımda kalmasını istiyorum" talebinde bulundu. Siyah-beyazlı yönetim, İngiliz ekibiyle görüşmelere görüşmelere başladı ve 3 milyon euro ödeyebileceğini iletti.

Şampiyonluk yarışında emin adımlarla yoluna devam eden Beşiktaş'ta, yeni sezon transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

Takımda kiralık olarak forma giyen Rachid Ghezzal'ın performansından çok memnun kalan ve Cezayirli yıldızı seneye de takımda görmek isteyen teknik direktör Sergen Yalçın bu talebini yönetime iletti.

LEICESTER İLE YİNE TEMAS KURULDU

Leicester City daha önce Cezayirli oyuncu için Beşiktaş'tan 6 milyon euro istemişti. Ancak İngiliz ekibinin sportif direktörü Jon Rudkin, Rachid Ghezzal'ın menajeri Evans ile temas kurdu ve pazarlık etmeye hazır olduklarını iletti.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Evans da bunun üzerine oyuncusuna düşüncelerini sordu. Ghezzal'ın "Beşiktaş'ta kalmak istiyorum" yanıtı üzerine menajeri, İngiliz ekibinin sportif direktörü Jon Rudkin'i arayarak "Beşiktaş'ın teklifi ciddi, oyuncum da orada kalmayı istiyor. Son rakamınız nedir?" diye sordu.

LEICESTER 4 MİLYONA İNDİ

Ada temsilcisinden 4 milyon euro'ya kadar inebiliriz yanıtını alan menajer Evans, hemen siyah-beyazlıları rakamı bildirdi.

"EN FAZLA 3 VEREBİLİRİZ"

Siyah-beyazlı yöneticiler ise Leicester ile temas kurarak "Rachid Ghezzal'i istiyoruz ama en fazla 3 milyon euro verebiliriz" dedi. Kulüpler arasındaki pazarlıklar haftaya da devam edecek.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Leicester City FC Rachid Ghezzal Sergen Yalçın Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

şampiyon fener:

Fenerim 9 milyona bitirir bu transferi biz istedimmi alırık

7
9
yanıtYanıtla
GECELERİN YARGICI:

SİZ ALIRSINIZ FUTBOLCU OYNAMAZ YATAR. BİZ YENİSİNİ ALIR SENEYE SİZE Bİ 9 A DAHA KAKALARIZ :)

yanıt7
yanıt1
ŞAMPUAN FENER:

Dürümcü Tolgay vardı bunlara 5M EURO ya kakalamıştık muhauhuahua :D

yanıt2
yanıt1
Kartallll:

Bence de ALIRSINIZZZZ

yanıt0
yanıt1
Burak:

Tolgay Arslan , İsmail Köybaşı , Caner Erkin , Tümer Metin gibi beşiktaştan aldığınız oyunculara ne oldu ? Kazık oldu . Beşiktaşın elinden aldığınız Diego , Rvp, Skrtel ne yaptı hiç birşey . Beşiktaşın elinden alalım kafasını bırakın , beşiktaş ile fenerbahçe farklı oyunlar oynuyor , beşiktaş kendisine uyumlu oyuncu almaya çalışıyor siz gidip o topçuyu alıyorsunuz olmaz böyle şey .

yanıt2
yanıt0
.:

Sizin aldığınız adamlar gelin geliyor dul gidiyor hocam, sizde bı gudumsuzluk var bence

yanıt1
yanıt0
Burak:

Fatih Terimin haber başlığına Terim diye ismi girilirken Sergen Yalçın Hocanın haberlerine Sergen diye ismen girilmesi doğru değil .

4
1
yanıtYanıtla
efe can:

bence isi buralara cekmek lazim, mesele bizim andimizda büyüklerimi sayarim kücüklerimi severim, terime saygidan, sergenede sevgiden,

yanıt1
yanıt0
44:

Eğer alırsak yeni bir Q7 olacak inşaallah

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title