Haberler

Aldatılan Takipçisine Estetik Hediye Eden Seren Serengil Kimdir?

Güncelleme:

Geçtiğimiz Mayıs ayında Yaşar İpek ile nikah masasına oturan Seren Serengil, aldatılmış bir takipçisine estetik hediye edeceğini duyurdu. Peki Seren Serengil kimdir?

Yaşar İpek ile dünyaevine giren Seren Serengil, sosyal medya hesabında paylaştığı bir gönderide aldatılan bir takipçisine estetik ameliyat edeceğini açıkladı. Peki, Seren Serengil kimdir, kaç yaşında, hamile mi? İşte Serengil hakkında merak edilenler...

EŞİNDEN ALDATILAN BİR KİŞİYE DOLGU HEDİYE EDECEK

Serengil, gönderisinde şunları dile getirdi: "Takipçilerim arasından; eşinden aldatılarak ayrılmış olan bir kişiye doktorum tarafından uygulanacak dudak dolgusu, burun dolgusu ve çene dolgusu hediye ediyorum." Sosyal medyada yayınlanan bu paylaşım büyük dikkat çekti.

Seren Serengil Kimdir?

SEREN SERENGİL KİMDİR?

Seren Serengil, 6 Nisan 1971'de İstanbul Amerikan Hastanesi'nde dünyaya geldi. Sinem sanatçısı Öztürk Serengil ve Nevin Teoman'ın çocukları olan Serengil, bale ve piyano dersleri aldı. Eğitimine Yıldız Koleji'nde başlayan Serengil, daha sonra Londra ve İsviçre'de devam etti. Serengil, ilk rolünü 1977yılında babası Öztürk Serengil ile birlikte çalıştığı "Sarhoş" filminde kaptı.

Seren Serengil Kimdir?

Aynı sene Gar Gazinosu'nda sahne almaya başlayan Serengil, profesyonel sahne hayatına 16 yaşında başladı. Serengil, oyunculuk sektörüne ise 1990 yılında Başka Olur Ağaların Düğünü" dizisiyle başladı. Sonrasında "Alev Gibi Bir Kız" filmiyle çıkışını yakalamış oldu.

EVLİLİK PROGRAMI SUNDU

Seren Serengil, 1991 yılında ilk albümü "Ayrıldık"ı piyasaya sürdü. 2010 yılında son albümü "Ben Adamı Ayrılırken Tanırım"ı dinleyicisiyle buluşturdu. Serengil, 2011 yılında "Seren Serengil İle Evlenir Misin?" isimli bir evlilik programının sunuculuğunu üstlendi. 2014 yılında "Kim Ne Derse Desin" programında sunuculardan biri oldu.

DUYMAYAN KALMASIN PROGRAMINDA SUNUCU

Seren Serengil, hafta içi her gün Star TV'de ekranlara gelen "Duymayan Kalmasın" programında Cengiz Semercioğlu ile yayın yapıyor. Serengil, bu programda Gülben Ergen'e yapmış olduğu yorumlardan dolayı Ergen'in kendisine dava açması üzerine üç gün hapis cezası aldı.

Seren Serengil Kimdir?

ÖZEL HAYATI

Seren Serengil, ilk evliliğini Ozan Kaçmaz ile 2000 yılında gerçekleştirdi. İki yıl sonra Kaçmaz ile yollarını ayıran Serengil, aynı yıl Cengiz İmren ile nikah masasına oturdu. Bu evlilik de 2005 yılında sona erdi. Serengil, 2006 yılında Musa Aytun ile üçüncü evliliğini gerçekleştirdi. Bu evlilikten olan bebeğini kaybeden Serengil, zor günler geçirdi.

Seren Serengil Kimdir?

Seren Serengil, 2018 yılında Yaşar İpek ile evlendi. Çift, bir bebek sahibi olmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Yaşar İpek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title