Haberler

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, İlk 11'den 3 Futbolcuyu Kesecek

    Güncelleme:

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ilk 11'den 3 futbolcuyu kesme kararı aldı. Listenin başında Ricardo Quaresma var.

    Süper Lig'de son 4 haftada 6, son 10 haftada ise 16 puan kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, işleri yoluna koymak amacıyla ideal 11'inde radikal değişikliklere gitmeyi planlıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, özellikle son maçlarda performansıyla hayal kırıklığı yaratan isimleri kulübeye çekecek.

    LİSTENİN BAŞINDA QUARESMA VAR

    Bu oyuncuların başında da Ricardo Quaresma geliyor. Şenol Hoca, Portekizli yıldızın çalışma azminden memnun. Ancak her zaman "Önemli olan oyuncunun sahada ne verdiğidir" diyen deneyimli teknik adam, Q7'nin yerine Jeremain Lens'e fırsat tanıyacak. Hollandalı oyuncu, Grandmedical Manisaspor ile oynanan ilk mücadele ve deplasmandaki Red Bull Leipzig karşılaşmasında sergilediği futbolla beğeni kazanmıştı. Güneş, artık Lens'e güvenme zamanının geldiği görüşünde ve pazar günü Osmanlıspor karşısında 30 yaşındaki futbolcu sağ kanatta görev yapacak.

    CANER DE FORMA BEKLİYOR

    Vatan'ın haberine göre; Şenol Hoca'nın ilk 11'e yerleştirmeyi düşündüğü bir diğer isim de Gary Medel... Şilili oyuncunun Atiba Hutchinson'ın pozisyonunda forma giymesi bekleniyor. Güneş, Alvaro Negredo'ya da kadroda yer arıyor ve İspanyol santrforu ileri uçta Cenk Tosun'la birlikte görevlendirmek planları arasında. Öte yandan cezası biten Caner Erkin de hafta sonu sol bekte oynayabilir.

    "ŞAMPİYONLAR LİGİNİ UNUTUN"

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcularından tamamen lige konsantre olmalarını istedi. Tecrübeli hocanın, "Bayern Münih'i kesinlikle bir kenara bırakın. Onu zamanı gelince düşüneceğiz. Şimdi önümüzdeki maçlara bakalım. Ligde çok puan kaybettik. Ligin ilk yarısında kalan iki maçımızı kayıpsız geçmek zorundayız" dediği öğrenildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Atiba Hutchinson Alvaro Negredo Şenol Güneş Gary Medel Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500

    Yorumlar (6)

    kayserili:

    şenol güneşin gücü guerazmayı kesmeye yetmez

    8
    4
    yanıtYanıtla
    giray:

    sirk topçusu kovaresmaya bu kadar sabredilmesine hayret etmemek elde değil 10 ortadan 9u karavana onu bırak adam geçemiyor yahu emekli olması lazım zaten

    2
    5
    yanıtYanıtla
    geçti borun pazarı:

    sür eşşşekleri niğdeye demiş atalar. 15 maçta 18 puan kaybettin şenol hoca. şampiyonluk için puan kaybı hakkı bu sene için en fazla 28 bence kaldı 10 puan hakkı ve 19 maç. bence bu beşiktaş kalan 19 maçta 47 puan yapamazzzz noktaaaaa

    0
    5
    yanıtYanıtla
    Ahmet Erkek:

    işi ehline bırakmak lazım. hocanın bir bildiği vardır elbet

    3
    2
    yanıtYanıtla
    KEÇİ BOYNUZU:

    KESSS BİR YAĞLI OLSUNNNNN KESSSSS BİR ACILI OLSUNNN YENİMİ AKLIN BAŞINA GELDİİİİ BU SENE BU KAFAYLA BU PUAN DURUMUYLA ŞAMPİYONLUK ZORRRRRRR ALMANYA TRENİ KALKIYOR KARDAN

    1
    3
    yanıtYanıtla
    duran doğan:

    q7 niye başında o adamsız olmaz hocam tamam şenol hocanın bildiği vardırda q7 olmaz yani

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title