Haberler

Şenol Güneş: Bayern Münih'e Oyun Olarak Kaybetmedik

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bayern Münih ile oynanan rövanş karşılaşması sonrası, "Bayern Münih'e oyun olarak kaybetmedik" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bayern Münih'e 3-1 yenilerek Şampiyonlar Ligi'nden elendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"B.MÜNİH'E KARŞI OYUN OLARAK KAYBETMEDİK"

Elenmelerine rağmen rövanş maçında oyun olarak iyi oynadıklarını söyleyen Şenol Güneş, "Sonuç olarak kaybettik. Bayern Münih'e karşı kaybetmek üzüntü verici. İki maçta da beklenmeye skorla kaybetmek çalışmamızın karşılığı değildi. Yatırım farkı var ama yine de bu olmamalıydı. Bu taraftarın karşısında kaybetmek üzüntü verici. Şu andan sonra ne yapacağımıza bakacağız. Taraftarlara ve takıma teşekkür ederim. Oyun olarak kaybetmedik ama sonuç olarak 3-1 kaybettik. Yenecek goller değildi. Her top kaybından sonra pozisyon verdik, kendimizi iyi görüyoruz ama ligimizdeki eksiklerden dolayı bunu yaşadık. Ligimizde bu pozisyonlarda gol yemiyoruz ama Bayern Münih maçında bu golleri yedik. Biraz daha futbol konuşan bir ülke olursak, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, kim Avrupa'da olursa daha iyi işler yapacaklardır." dedi.

"BAŞAKŞEHİR MAÇI ZOR OLACAK"

Medipol Başakşehir ile oynayacakları karşılaşma hakkında görüşü istenen Şenol Güneş, "Rakibimiz 3-4 yıldır iyi işler yapıyor. Zor bir maç olacak. Umarım kazanırız." diye konuştu.

"TARAFTARA KARŞI MAHCUP OLDUM"

Karşılaşmanın ardından taraftarların kendisine büyük destek göstermesiyle ilgili konuşan Şenol Güneş, "Mağlup olunca soyunma odasınagittik, destek olmayacağını düşündüm. Ancak daha fazla destek verdiler. Taraftara karşı mahcup oldum, onlara daha fazlasını vermek istiyorum. İyi futbol oynamak zorundayız. Eksik kalıyoruz, yeterli değiliz. Futbolun güzel olması herkesin görevi. Hep saha dışına çıkıyoruz, bu da futbolu kötülüyor. Gelen taraftarın futbolu beğendiğini düşünüyorum. Şahsıma gösterilen destekten dolayı da teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

"HEYNCKES'İN SÖZLERİNE LAYIK OLMALIYIZ"

Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes'in "Beşiktaş çok iyi bir takım, Süper Lig'de şampiyon olacaklarına eminim" sözlerinin hatırlatılması üzerine Şenol Güneş, "Şahsımla ve kulüple ilgili beni mutlu eder. Onun söylediklerine layık olmalıyız." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Bayern Münih Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (19)

Babanız Beşiktaş:

Şenol Hoca Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi hocası. alem beşiktaşa hayran kalıyor. işte büyük takım olmak böyle birşey. Gurur duyuyorum böyle bir takımın taraftarı olduğum için iyi ki köy adını googleden öğrendiğimiz köy takımlarına elenen takımların taraftarı değilim. Büyüksün KARTALIM

3
17
yanıtYanıtla
cevapci:

yaw kardeşim besiktasta sorun yok o kadro yenecek kadar iyi ama ilk 11 e baksana 5-0 isi bitirmis bari yenip te elenseydiniz kimse size laf etmezdi

yanıt0
yanıt0
MAALESEF GERÇEK BUDUR:

Bu ne pişkinlik ? Surat kösele ise olacağı bu .

13
0
yanıtYanıtla
cevapci:

ya bırak allah askına fenol güneş aksam resmen yenilmek icin ciktin be yazıklar olsun lig te bir arada oynamayan kadro vardi aksam inanan tek futbolcu Medel di gerisi antrenmana cikmis psikolojik olarak ta bitirmissin takimi bari 1-0 alsaydınız da bizde yeneriz deseydin hödük herif

11
0
yanıtYanıtla
ünal özer:

adam bence haklı hem de sonuna kadar haklı, oyun olarak kaybetmediler 8 yemeseler iyiydi, skorboard golleri yazmayaydı iyiydi. . . yaw hoca hoca 8 yemişin 8 , ama sende haklısın siz daha önce 1 amçta 8 yiyodunuzu takım iyiye gidiyo şimdi 2 maçta 8 yiyorlar 1 de atıyorlar gelişme var, yaw çık de elendik üzgünüz bayern iyi takım biz kötüydük de kapat. hala kibirden oyun olarak kaybetmedik diyosun bende sana soruyorum 8 golün izahını nasıl yapıcan oyun olarak iyiyken

5
2
yanıtYanıtla
Fb:

La sıfata bak git tıner çek sen kim bayan münü kim kit ünce bi spor kulübü kurun ondan sonra gel konu laz kafadı oh beter olun

0
6
yanıtYanıtla
WAN 65:

ALLAHIN İZNİYLE ŞAMPİYON OLACAĞIZ

1
3
yanıtYanıtla
merit han:

kedi uzanamayacagı ete mundar dermiş bu hocada o hikayeyi anlatıyor :yazıkkkkkkk türk futbolunun içler acısı hali diyecem türk futboluda kalmadı türk takımları adı altında oynayan yabancı futbolcular ah ah ah nrede o güzelim eski türk takımları ruhu olan takımlar ah ah ah nerede yazıkkkkkkkkkkkkkkk

1
1
yanıtYanıtla
Reis:

Şenol hoca nadir de olsa haklı olduğu zamanlardan. Yedeklerle sahaya çıkıp, Beşiktaş maçı dengede götürebildi. Kaleye gidemedi ve Münih tecrübesiyle etkili olduğu anlarda çabuk gol buldu. Ama oyun ilk maçtaki gibi bir de yedekler olduğu düşünülünce kötü değil.

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hadi ordan yobaz adamlar oynati sizi sizde kendinize pay cikariyorsunuz

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title