Haberler

Sen Anlat Karadeniz'in Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı

Güncelleme:

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezon fragmanı yayınlandı. Dizinin eylül ayı ortalarından itibaren izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Sen Anlat Karadeniz'in 2. sezon fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz haziran ayında sezon finali yaparak ekranlara kısa bir ara veren Sen Anlat Karadeniz'in 2. sezon tanıtımının yayınlanmasıyla birlikte, yeni sezonun ne zaman başlayacağı da merak konusu oldu.

SEN ANLAT KARADENİZ'İN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Sen Anlat Karadeniz, 21'inci bölümüyle haziran ayına ekran macerasına kısa bir ara vermişti. Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkını anlatan dizinin yeni sezon tanıtım videosu ve afişi izleyicilerle paylaşıldı.

Sen Anlat Karadeniz'in Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sen Anlat Karadeniz, duygusal anların yaşandığı son bölümünün ardından sezon finali yapmıştı. Ekranlardaki ilk sezonunu yaşayan dizinin sezon finali yapmasının ardından izleyiciler, yeni sezonun ne zaman başlayacağını sorgulamaya başladı. Konuyla ilgili dizinin yapımcısı Osman Sınav'dan henüz bir açıklama gelmedi. Sevilen dizinin, dizi sezonunun açılacağı eylül ayı ortaları itibariyle izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Sen Anlat Karadeniz'in Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı

SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Karadeniz'e veda etme zamanı gelmiştir. Deli Tahir ruhundan, canından bağlı olduğu memleketine, Nefes ve Yiğit'le kalabilmek için hasret kalmaya razıdır. Nefes en başından beri bu fikre karşı çıksa da artık onun da yapabileceği bir şey kalmamıştır.

Sen Anlat Karadeniz'in Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı

Ceylan ile Nefes'i kavuşturamayan yüreği buruk Tahir, Mustafa'nın, Vedat'ın oyunuyla hapse düştüğünü öğrendiğinde her şey arapsaçına döner. Bir yanda dağılma tehlikesiyle karşı karşıya olan, başsız kalmış Kaleliler diğer yandaysa Nefes ve Yiğit vardır. Tahir için tercih yapmak ölümden beterdir.

Sen Anlat Karadeniz'in Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı

Bir yandan abisinin suçsuzluğunu ispatlamaya çalışırken diğer yandan kaçıp gittiğini düşündüğü Vedat, en tehlikeli haliyle yanı başındadır. Her şeyini kaybetmiş Vedat için tek bir savaş vardır; olanların suçlusu olarak gördüğü Tahir'in canını almak.

Deli Tahir ailesi ve sevdiği kadın arasında tercih yapabilecek midir? Tahir ve Nefes yanı başlarındaki Vedat tehlikesinden kurtulabilecekler midir? Yoksa Tahir ve Nefes'in sevda destanı, başladığı gibi Karadeniz'de mi son bulacaktır?

Sen Anlat Karadeniz'in Yeni Sezon Fragmanı Yayınlandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Öykü Gürman Karadeniz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (30)

who:

bu dizideki kadına şiddet olayı türk halkına ilhan veriyor yayından kaldırılmalı!

6
23
yanıtYanıtla
adına lanettt olsun:

dizinin derdi seni fazla germiş anlaşılan. adını da yazma. seni görmek bile istemiyoruz.

yanıt6
yanıt4
Mebrure:

Dizide şiddet olmayınca toplumda şiddet olmuyor sanki

yanıt7
yanıt3
aaaaaa lütfen ama:

WHO ya haksız yükleniyorsunuz arkadaşlar. Diziyi izleyen biri olarak o şiddet sahnelerini hiç istemiyorum. Çünkü aklında olmayanın bile aklına sokuluyor. Biz reklam izlemeyi ve hemen sahip olmayı seven milletiz çünkü. Gerçekten azmettiriyor insanları.

yanıt1
yanıt4
kusura bakmayın:

Tahir çok karizmatik ama nefes çok çirkin hiç yakışmıyorlar. Diziyi tahir, asiye ve yangazlar için izliyorum. Şiddet sahneleri konusunda Who çok haklı kusura bakmayın.

yanıt1
yanıt10
WHO HAKSIZZZZZSINNNN:

çok çok haksızsın Türkiyede hiç kimse o sahneleri izleyipte oh canım çekti ilham verdi bana gidipte eşimi döveyim demiyor. Zaten öyle insanlar varsa bile dizi izlemeden bile şiddet uyguluyorlar. O yüzden bırak bu boş lafları kenara senin izleyemediğin o 4-5 dakikalık sahneyi çoğu kadın hergün saatlerce çekiyorlar ve o sahneleri de çok yerinde buluyorum çünki insanlarda empati kurmaya çalışıyor bak bakalım o kadınlar neler çekiyorlar diye. nasıl da güzel demiş yönetmen şiddet kendi serttir

yanıt3
yanıt0
TURIST:

Bu diziye final yakışıyor

7
18
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Memleketimden soğudum lan bu ultra saçma dizi yüzünden

6
16
yanıtYanıtla
Oktay:

Bu dizinin final yapmasını dört gözle bekliyorum.

6
14
yanıtYanıtla
KSK li mesut:

Nette o kadar çok kaliteli diziler varki. Bu tip acıtasyon diziler. Seviye düşürüyor...Birde herkesin beklediği diye dalga geçmişler...

3
14
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title