Haberler

    Nereden nereye Semih Şentürk! Amatörde oynayacak

    Güncelleme:

    Süper Lig'in tecrübeli golcülerinden olan Semih Şentürk, futbol hayatını amatör kümede sürdürecek. Fenerbahçe'nin eski golcüsü, Beykoz forması giyecek.

    Fenerbahçe ve Milli Takım'ın eski futbolcusu Semih Şentürk, İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Beykoz'da forma giyecek.

    Yerel Futbol'un haberine göre, Son olarak Eskişehirspor'da forma giyen, Mayıs 2018'den bu yana boşta olan 1983 doğumlu oyuncu, Beykoz yönetimiyle bir araya gelerek el sıkışırken objektiflere poz verdi. Beykoz Kulüp Başkanı Zeki Aksu da prensip anlaşmasını teyit ederken, yıldız oyuncunun salı günü antrenmana çıkmasını beklediklerini dile getirdi. Beykoz'da yaşayan Şentürk, kurallar gereği sarı siyahlılara ocak ayındaki ara transfer döneminde katılacak.

    Türk futbolunun köklü kulüplerinden olan ve uzun yıllar profesyonel liglerde mücadele eden Beykoz, bu sezon İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup'ta yer alıyor. Sarı siyahlı ekip 11. haftanın sonunda ikinci basamakta yer alıyor. Beykoz, Semih'i de kadrosuna dahil ederek önce grubu ilk ikide bitirip play-off'a yükselmenin, oradan da Bölgesel Amatör Lig'e çıkmanın hesaplarını yapıyor.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Semih Şentürk İstanbul Beykoz Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500

    Yorumlar (20)

    Lope:

    Adam 37 yaşında ne forması giyecek Barcelona mı onun yaşındaki adamlar futbolu bırakıyor xkcıoxoxl

    9
    2
    yanıtYanıtla
    fenerlibahçeli34:

    Şu çocuğun yeteneğine, sebatkarlığına, efendiliğine ve fırsatçılığına sahip bir tek futbolcu yok hala Süper Ligde. İşin gücün rast gitsin evlat.

    11
    0
    yanıtYanıtla
    ADAM:

    40 KADAR OYNAR

    5
    1
    yanıtYanıtla
    serkan:

    fanatik gs liyim, fb forması giymiş sadece iki adama saygım var, alex ve semih. . .

    2
    4
    yanıtYanıtla
    COŞKUN ÇAKIROĞLU:

    Beter ol lan gevşek

    0
    5
    yanıtYanıtla
    FENERBAHÇELİ:

    keşke fenere tekrar gelse

    1
    2
    yanıtYanıtla
    ERENDERDİÇOK:

    Galatasaray transfer teklifi sunmuştu seneler önce tercih kendilerinin maçın skorunu çevirebilen etkili golcü başarılar dilerim hayırlı olsun.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    oniki12:

    YALAN HABER. . . . . DOĞRUSU BURDA

    1
    1
    yanıtYanıtla
    YAŞLI BUNAK:

    Bu da benim yaşıma yaklaştı ula

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Tırnakçı Cemil Amcanız:

    3. ligte rahat oynardı beykozu seçmiş , villayı kapmıştır beykozda boğaz manzaralı

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title