Haberler

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy: Fikret Orman, Ozan Tufan İçin Takas Teklifinde Bulundu

Güncelleme:

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, transfer döneminin kapanmasına 1-2 gün kala Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kendilerini aradığını ve Ozan Tufan için takas teklifinde bulunduğunu, kendilerinin bu teklifi kabul etmediğini söyledi.

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, transfer döneminin kapanmasına 1-2 gün kala Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın kendilerini aradığını ve Ozan Tufan için takas teklifinde bulunduğunu, kendilerinin bu teklifi kabul etmediğini söyledi.

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, Yasin Dallı'nın moderatörlüğünde gerçekleşen programda, İhlas Haber Ajansı Spor Müdürü Mustafa Karagöl, Anadolu Ajansı Spor Yayın Yönetmeni Ersin Şiyhan ve Demirören Haber Ajansı Spor Müdürü Uğur Demirkırdı'nın gündeme dair sorularını cevapladı.

"FUTBOLCULARDAKİ İSTEKSİZLİK BİZİ ÜZDÜ"

Semih Özsoy, ilk olarak UEFA Avrupa Ligi'nde farklı mağlup oldukları Dinamo Zagreb maçıyla ilgili konuşarak, "Sonuç olarak ve futbol olarak Dinamo Zagreb maçı kabul edilebilir değildi. Futbolculardaki isteksizlik bizi üzdü. Ancak bu böyle devam edecek değildir. Bizim için beklenmeyen bir mağlubiyet. En kısa sürede bunu atlatacaklarına inanıyorum. Görevimizin başındayız, neyin ne olduğunun farkındayız. Biz seçim kampanyası sürece 'Açık olacağız, şeffaf olacağız' dedik. Bunu her platformda uyguladık. Çok tecrübeli oyuncularımız var. Beş maçta verilen resim devamlılık olmadığı yönünde ancak bunlar zaman içerisinde düzelecek. Phillip Cocu da, takım da haliyle yönetim kurulu da başarılı değil. Sayılara bakılmaz ama bir iki gün içinde alınan sonuçlar bile futbolda bir şeylerin değişmesine neden olabilir" dedi.

"UEFA AVRUPA LİGİNDE GRUPTAN YÜZDE YÜZ ÇIKARIZ"

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan yüzde yüz çıkacaklarını vurgulayan Özsoy, "Dinamo Zagreb maçının izahı yok ancak gruptan çıkacağız. Samimiyet denen şeyin her platformda olması lazım. Fikret Orman'ın sözde yaptıklarını eylemde de yapması lazım. Konyaspor maçından sonra buyursunlar gelsinler şeref duyarız dediğimiz insanların böyle beyanları üzücü" diye konuştu.

"FİKRET ORMAN SÖZDE YAPTIKLARINI EYLEME DE GEÇİRMELİ"

Fikret Orman'ın açıklamalarıyla ilgili de konuşan Fenerbahçe Başkanvekili, " Fikret Orman'ın 'Bir teknik adam, geçen sezonu katletti' sözleri kabul edilebilir değil. Bunu Aykut Kocaman için söylendi olarak algılıyorum. Bu açıklamayı anlamsız bulduk. Fikret Orman sözde yaptıklarını eyleme de geçirmeli. Küfürler edilirken durdurmak yerine tasdik etmek kabul edici değil. Ali başkan niye Şenol Güneş'e çiçek versin? Bu külliyen yalandır. Ağırlamak başka bir şeydir, ağırlayacağız. Büyük Fenerbahçe taraftarı küfür etmeyecektir. Şenol Hoca'nın ve Beşiktaşlı futbolcuların bir tahriki olmazsa derbide sorun çıkacağını sanmıyorum. Taraftarımızın küfür etmeyeceğine inanıyoruz. Tahriklere de lütfen kapılmasınlar" ifadelerini kullandı.

"OZAN TUFAN İÇİN TAKAS TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİK"

Transfer döneminin bitimine kısa bir süre kala Beşiktaş'tan Ozan Tufan için teklif geldiğini de açıklayan Semih Özsoy, "Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ozan Tufan için bir takas teklifinde bulundu ancak kabul etmedik. Bazı oyuncularımıza teklif geldi ancak gitmek istemedikleri için gönderemedik. Kameni'nin Fenerbahçe'ye hiç faydası olmadı" sözlerini sarf etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fikret Orman Semih Özsoy Fenerbahçe Ozan Tufan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Muhittin:

Beter ol kumpasbahce

11
5
yanıtYanıtla
KSK li mesut:

Tinerciler atlamışlar yine. Hayde kendi çöplüğünüze hayde. ...

2
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Fikret Orman ozanı istediyse ya ozanın bjk gelecekken döneklik yapıp FB gittiğini bilmiyordur yada başka bir kulüpte oynatacaktır kimbilir. . .

6
0
yanıtYanıtla
Jack anderson:

Şenol güneşin elinde değerlenceğinden korktukları için kadro dışı kalmış oyuncularını bile veremiyorlar durum içer acısı

1
0
yanıtYanıtla
Karakartal:

Ozan mı hehe kımı kesecek acaba bizim mahalledeki cocuklar ozandan daha iyi top oynuyor

1
0
yanıtYanıtla
KAZIM KARTAL:

Fenerbahçe nin bir ortasaha bir sağbek birde solbeke acilen yerli yabacı transfer etmesi gerekli bir de antrenerö değiştirmesi lazım anterönör aykut vaya ernsu olabilr. Yancıyla bu iş yürümez yoksa kümede kalmak için mücadele eder.

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet pis çakar:

Ozanda aynı volkan şen gibi kocaman bi balon, yazık fenerbahçe den aldığı parayı hak etmiyor utanma olur insanda utanma ayıp yani fenere hayrı olmayan adam bjk ye mi yarayacak . . .

0
0
yanıtYanıtla
Jack anderson:

Kadro dısı bıraktıkları adamı bile vermekten korkuyorlar. kendileride biliyor çünkü şenol hoca ozan tufanı adam eder tekrar ivme kazandırır diye vermiyorlar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title