Haberler

Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Titiz, Şırnak'ta Teröristlerin Hain Saldırısı Sonucu Şehit Olan Piyade Er Mehmet Coşkun'un Evini Ziyaret Ederek Yardımda Bulundu.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Titiz, Şırnak'ta teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Piyade Er Mehmet Coşkun'un evini ziyaret ederek yardımda bulundu.

Şehit er Coşkun'un Göllüce Mahallesi'ndeki evini ziyaret eden muhtarlar, aileye nakit yardımında bulunarak, Ramazan Bayramı sonrasında da desteklerinin devam edeceğini söyledi. Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Titiz, evin önünde yaptığı açıklamada, dernek olarak ordunun ve devletin her zaman emrinde olduklarını belirterek, "Ne elimdir ki, şu mübarek günde 13 şehit veren bu ülkede, Şırnak'ta şehit olan Mehmet Coşkun'un annesinin gözyaşlarını ve acılarını

paylaşıyoruz. Artık yeter. Bu son olsun. Bu üç beş çapulcunun ve fitnenin Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Türk Bayrağına gücü asla yetmeyecektir. Şehit olan tüm Mehmetçiklerin annelerinin ellerini öpüyorum. Çünkü, bizler evlerimizde uyurken namusumuzu bekleyen askerlerimizin annesi bunlar" şeklinde konuştu.

Titiz açıklamayı, şehit annesi Gazal Coşkun ile birlikte yaptı. Şırnak'ta teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Piyade Er Mehmet Coşkun'un annesi Gazal Coşkun açıklama sırasında güçlükle ayakta durabildi. Açıklama sırasında muhtarlar ve mahalle sakinleri terör örgütü PKK aleyhinde slogan attı. Açıklamanın ardından Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Şube Başkanı Ökkeş Titiz ve muhtarlar şehit ailesine maddi yardımda bulundu.

Ayrıca, Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan 300 Türk Bayrağı muhtarlara dağıtıldı. Muhtarların bürolarının önünde bulunan bayrak direklerine takılacak olan bayrakların dağıtımında konuşan Titiz, "Bu bayraklar, 13 şehit verdiğimiz ve halen acısını yüreğimizde hissettiğimiz şu dönemde ayrı bir anlam taşıyacaktır. Temennimiz, Gaziantep'te başlattığımız bu yapılanmanın parlamentoda yasalaşarak ülke genelinde yaygınlaşmasıdır" dedi.

(TB-OÇ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
title