Haberler

İnsan sağlığını hiçe sayanlar her gün parti veriyor, polis de her gün yakalıyor! Bugünkü partiden 70 kişi çıktı

Güncelleme:

Koronavirüs salgını dolayısıyla yapılan tedbirlere ısrarla riayet edilmezken alemcilerin yeni adresi İstanbul Boğazı oluyor. Polis ekiplerine yakalanmamak için boğaza açılarak partilerini düzenleyen kişiler, dün ve ondan önceki gün olduğu gibi yine deniz polisine yakalandı. Teknenin içerisinden maske takmayan 70 kişi çıktı.

İstanbul Boğazı'nda koronavirüs denetimi yapan polis ekipleri, Sarıyer'de yaklaşık 70 kişinin parti yaptığı bir tekneye baskın düzenledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, İstanbul Boğazı'nda koronavirüs denetimi yaptı. Saat 23.00 sıralarında Fatih Balat'tan hareket eden ekipler, botlarla boğaza açıldı.

İnsan sağlığını hiçe sayanlar her gün parti veriyor, polis de her gün yakalıyor! Bugünkü partiden 70 kişi çıktı

TEKNEDEN 70 KİŞİ ÇIKTI

Sarıyer Baltalimanı açıklarında bir teknede parti yapıldığını fark eden ekipler, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleriyle birlikte tekneye baskın yaptı. Kıyıya yanaştırılan teknede denetim yapan ekipler, içeride yaklaşık 70 kişiyle karşılaştı.

TEKNEDEKİ KİŞİLER İNDİRİLDİ, İŞLETME SAHİBİNE CEZA

Teknede parti yapan kişilerin sosyal mesafe kuralına uymadığı ve maske takmadığı görüldü. Polis ekiplerinin işlemlerinin ardından teknedeki kişiler tek tek indirildi. İşletme sahiplerine ise koronavirüs tedbirlerine uymadığı için işlem yapıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstanbul Boğazı Sarıyer Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (9)

ASLI:

GEÇEN GÜN GÖRDÜK AYASOFYANIN ÖNÜNDE SOSYAL MESAFE TANIMADAN NAMAZ KILLINDI HANİ ONLARA CEZA NEREDE????????? SİZ ÖNCE GİDİN ONLARA CEZA YAZIN TABİ ARAP HAYRANI GERİCİ YOBAZLARA CEZA YOK.

2
10
yanıtYanıtla
Fatih:

Bırakın eğlensinler.. Özgürlük diye birşey var...

4
8
yanıtYanıtla
ömer:

devlet ne yapsın azmış kudurmuşla kim başa gelebilir. parti yapmak için yerin dibine bile girereler.

7
3
yanıtYanıtla
garip:

YAZILAN CEZA TUTARINI ONLAR DIŞARDA BİR SAATTE HARCIYORLAR ZATEN AAA CEZA YAZIYOLAR DİYE PARTİ VERMEKTEN VAZGEÇERLER Mİ SİZCE. TRILYONLARLA OYNAYANLARA 2 BİN 3 BİN ÇEREZ PARASI GELİR.

7
2
yanıtYanıtla
gökhan:

bir hafta nasıl basıldıklarını anlatır, eğlence çıktı diye sevinirler, başka macera için plan yapar bunlar. benim gibi adamları pisikopat der devlet memuru yapmazlar. yakaladığın yerde bacağından ters asıp, tekneden kafayı sokup sokup çıkarcaksın. bak bir daha değil tekne, havuz partisi bile parti yapabiliyorlar mı?

5
2
yanıtYanıtla
Vatandas:

Devletde standart olsa, kafalarina gore denize acilamazlar..Liman baskanligina , " Yanas bakalim iskeleye " derler.. Ama o devlet, Standartlari olan ulkelerde var..

1
4
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Bunlari yakalamayacaksin. Bunlarin hepsine virusu bulastiracaksin, 3 hafta veya omur boyu partiden kurtaracaksin.

0
3
yanıtYanıtla
BAY GURBETÇİ VE VATANDAŞ''A:

GURBETÇİ VE VATANDAŞ . . . . İsmini bir sabit tutsan , senin ne biçim bir yaratık olduğunu anlayacaklar da olmuyor . . . Envay türlü isimle yazıyorsun ama yinede kimliğini ele veriyorsun . Yazdıklarına bakılınca sen , 1937 model moruğun tekisin . Mantıklı bir şeyler yaz da senden feyz alsınlar . . . Bay moruk .

yanıt0
yanıt0
ERKEK:

70’in en az 50 si kadındır. Gereksiz varlıklar. Erkekler zaten Abaza.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title