Haberler

Şanlıurfa'da Yanlış Hırsız Alarmı Paniği

Şanlıurfa'da Bir Apartmanda Yapılan Yanlış Hırsızlık Alarmı, Çevredeki ve Apartmandaki Vatandaşları Telaşlandırdı.

Şanlıurfa'da bir apartmanda yapılan yanlış hırsızlık alarmı, çevredeki ve apartmandaki vatandaşları telaşlandırdı.

Olay, Osmangazi Mahallesi 15. Sokak Şeyma Apartmanı'nda İbrahim Yardımcı'ya ait evde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, ikamette oturanlardan birisinin evden çıkarken, kapının aniden çarpması sonucu, arkada bulunan kapı mandalı takılı kaldı. Akşam saatlerinde eve gelen İbrahim Yardımcı'nın 15 yaşlarındaki kızı, kapı kilidini açarken aniden alarm çalmaya başladı. Genç kız, "içeride hırsız var" düşüncesi ile durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler, alarmı susturduktan sonra apartman çevresinde güvenlik önlemi aldı. Polis daha sonra kapının açılması için çilingir ustası çağırdı. Bu arada, kapıyı kendi imkanları ile açmak isteyen İbrahim Yardımcı'nın eşi, komşudan yemek doldurmada kullanılan kepçe getirerek kapının arkasındaki mandalı açmak istediği sırada alarm tekrar çalmaya başladı. Apartman sakinleri ve polisler çalan alarm yüzünden dakikalarca kulaklarını kapamak zorunda kaldı. Olay yerine gelen çilingir ustası, kapı mandalını keserek kapıyı açtı. İçeri giren polisler didik didik hırsız aradı. Bu sırada içeri giren kapıcının elinde paspas olması dikkat çekti. Polislerin yaptığı inceleme sonunda içeride kimsenin olmadığı farkedilince vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Öte yandan, Apartmanın kapıcısı İzzettin Cedik, söz konusu apartmana daha önce de 3 kez hırsız girdiği için telaşlandığını söyledi.

(FÖ-ST-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title