Haberler

Samsun Koçtaş, 35 Bin Ürünle Samsun'da

Koçtaş, 35 bin ürünle Samsun'da KOÇTAŞ 44. mağazasını Samsun'da törenle hizmete açtı.

Koçtaş, 35 bin ürünle Samsun'da

KOÇTAŞ 44. mağazasını Samsun'da törenle hizmete açtı. 6 bin 500 metrekarelik alanda 35 bin farklı ürünle tüketicinin karşısına çıkan Koçtaş, 75 kişiyi istihtam edecek. Öte yandan bugün Koçtaş'a gelen ilk 555 kişiye de 55 liralık hediye çeki verildi.

Koç Holding A.Ş. Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu, Koçtaş'ın açılış töreni için bugün Samsun'a geldi. Haşimoğlu, ilk olarak Koç Holding tarafından binalarındaki eksiklikler giderilen Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfını (ziçev) Koçtaş'ın reklam yüzü olan tiyatro sanatçısı Çağlar Çorumlu ile birlikte ziyaret ederek yapılan değişiklikleri yerinde gördü. Daha sonra zihinsel yetersiz çocukların hazırladığı gösterileri izledi. Daha sonra engelli çocukların hazırladıkları çocuk heykelleri Tamer Haşimoğlu ve beraberindeki heyete verildi.

Ziyaretin ardından Canik İlçesi'ndeki Koçtaş'ın açılışı yapılacağı alana giden Haşimoğlu, burada çalışanlar tarafından hazırlanan sürpriz bir gösteriyle karşılandı. Haşimoglu, açılışta yaptığı konuşmada, " Koçtaş, 6 bin 500 metrekarelik alanda 35 bin farklı ürün seçeneği ve 75 çalışanı ile Samsunlulara hizmet verecek. Samsun'daki mağaza ile Türkiye genelindeki toplam satış alanı da 240 bin metrekarenin üzerine çıktı. 2015 yılının sonuna kadar Türkiye'nin değişik illerinde en az iki yeni mağaza daha açmayı planlıyoruz. Samsun'da Koç Topluluğu şirketlerine bağlı 183 bayii ve 1000'in üzerinde çalışan var. 44. Koçtaş mağazası ile bu faaliyetlere yeni bir halka ekledik" dedi.

Rekabet Endeksi Araştırmasının Samsun verilerine de değinen Tamer Haşimoğlu, "Samsun'un tahakkuk eden gelir vergisi miktarı ve kurumlar vergisi miktarı sıralamasında 17'nci, Samsun ekonomisinin kendine yeterli olmasına ek olarak Türkiye ekonomisine de net bir katkı yapmaktadır. Türkiye genelinde 3 bini aşkın kişinin çalıştığı Koçtaş, özellikle genç ve kadın istihtamında Türkiye'nin öncü kuruluşları arasında yer almaktadır. Koçtaş mağazalarında 16 ila 25 yaş altı genç istihtamı var. Bu oran sektör ortalamasının üzerinde. Kadın çalışanlara baktığımızda ise merkez ofisimizde kadın çalışan oranımız yüzde 55, üst kademedeki kadın yöneticimiz ise yüzde 50 olduğunu görüyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Samsun Valisi İbrahim Şahin, Koç Holding A.Ş. Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu, Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu ve protokol üyeleri açılış kurdalesini kesti. Açılış törenini ardından binlerce kişi Koçtaş'a akın etti. Koçtaş'a gelen ilk 555 kişiye de 55 liralık hediye çeki verildi. Öte yandan açılışa daha önce geleceği duyurulan Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç'un ise son andaki program değişikliği nedeniyle Samsun'a gelemediği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koç Holding Türkiye Samsun Koçtaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title