Haberler

Şampiyonlar Liginde 4 Puanı Bulunan Galatasaray, Gruptan Nasıl Çıkar? İşte İhtimaller

Güncelleme:

Galatasaray, Schalke'ye 2-0 kaybederek 4 puanda kalırken, gruptan çıkma yolunda işini zora soktu. İşte Galatasaray'ın grupta çıkma ihtimalleri.

Şampiyonlar Ligindeki tek temsilcimiz Galatasaray, Schalke'ye 2-0 mağlup olurken, Porto, Lokomotiv Moskova'yı 4-1 mağlup etti. Grupta 4. maçlar sonunda Galatasaray 4 puanla 3. sırada yer alıyor.

G.SARAY İKİ MAÇINI DA ALMALI

Galatasaray, kalan iki maçta da 6 puan alması gerekiyor. Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova deplasmanı ve içerideki Porto maçını kazanması halinde, Schalke'nin son 2 maçta 1 puan almasını bekleyecek. Galatasaray'ın gruptan çıkması için bir diğer ihtimal ise, 2 maçta 6 puan alınırken Porto 2 maçı puansız kapatacak ve temsilcimize 1 farktan daha farklı mağlup olacak.

AVRUPA LİGİNE NASIL GİDER?

Galatasaray, Lokomotiv Moskova'ya yenilmemesi halinde UEFA Avrupa Liginde yoluna devam etmeyi garantileyecek. Rusya'dan puansız dönülmesi durumunda ise Avrupa Ligi şansı son maçlara kalacak. Temsilcimiz, Porto'yu yenerse yine UEFA Avrupa Ligi garantilenecek ancak beraberlik durumunda ise, Lokomotiv Moskova'nın Schalke'yi mağlup etmemesini bekleyecek.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lokomotiv Moskova Galatasaray Porto Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (44)

black eagle:

Bir takımın Türkiyedeki şampiyonluğu hile ile torpil ile ise şampiyonlar liginde çakılır. Bu yıl en kolay grupta çakılan cinconspor gibi. Gese geçen yıl şampiyonluğu hakkıyla almadı. Alanyasporun, Kayserisporun hakkını gaspederek aldı. Ali Dürüst-Yusuf Namoğlu-Cüneyt Çakır siz Anadolu kulüplerinin puanlarını çalıp cinconsarayı kulüp batmasın diye şampiyon yaptınız. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

14
13
yanıtYanıtla
gözlükçü:

2 örnekte kaldın fener daha 11 maçta 2 galibiyeti hakemle aldı bursa maçını hatırla, geçen yılki alanyada zaten gsaray 20 öndeyken alanyanın ilk golü ofsaytken verilmese 2-2 hiç olmuyacaktıki .

yanıt1
yanıt0
Cimbomlar bu yorumu iyi okuyun:

Gruptaki 4 takımın değeri 500 m €. Diğer grupların 10 da biri, 15 te biri hatta bazı takımların 10 da biri. Sen böyle bir gruptan çıkamıyorsan bir daha şampiyonlar ligine gitme. 2 yıldır kartalımla şampiyonlar liginde çok güzel maçlar izledik. Yenilsede yensede Türkiye ruhuyla oynadı. Maçları milli ruhla izledik. Cinconsporda ruh yok. İşte haksızlıkla şampiyon olursan alman ligininde 15. sırada düşmemeye oynayan takım bile seni yener

10
9
yanıtYanıtla
contravolta:

he gidersin Ukrayna takımı 7. sine 7-1 yenilirsin

yanıt1
yanıt1
İBRAHİM KIZILTEPE:

GS NİN AVRUPA SÜPER KUPASI VE UEFA KUPASI VAR. JOKEY KULÜBÜNÜN NESİ VAR ACABA AVRUPADA. HANGİSİ TÜRKİYE Yİ AVRUPADA ASLANLAR GİBİ TEMSİL ETMİŞ ACABA???BİRAZ GÖZÜNÜZ GÖRSÜN. . . .

yanıt1
yanıt1
imPARAtor:

1905 kuruşluk adamın alacağı en iyi sonuç buydu :)

7
8
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞK:

geçen yıl beşiktaş nasıl gruptan çıkamazın hesabını yapıyorduk ama tüm olasılıklar gruptan lider çıkacağını gösteriyordu beşiktaş farkı

7
1
yanıtYanıtla
adsız:

beter olun kabadayı müsfetteleri ne oldu kabadayılığınız almanyada sökmedimi her zaman söylerim şans melekleri fatihi terk ettimi ondan hiç birşey olamz yeterki şansı yaver gitmesin sahde kabadayı

3
5
yanıtYanıtla
CİMBOM:

GALATASARAY GURUPTA SONUNCU OLUR NE ÇIKMASI

7
0
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞLI:

bir vatandaş olarak üzüldüm ama bir yandan da geçen yıl BJK başarısını küçümseyenlere kapak olsun, bu grup daha kolay olmasına rağmen çıkma şansı neredeyse yok

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title