Haberler
BBC

Salgına inanmayan ve aşı yaptırmayan Avrupa şampiyonu boksör, hayatını kaybetti

Güncelleme:

Salgının gerçek olduğuna inanmayan ve aşı olmayı reddeden Avrupa kick boks şampiyonu Frederic Sinistra, koronavirüsten hayatını kaybetti.

Sıkı bir koronavirüs inkarcısı olan Frederic Sinistra, hazin bir şekilde hayata veda etti. Aşı olmayı reddeden ve salgına inanmayan Sinistra, kasım ayının sonlarında virüse yakalandı.

TEDAVİYİ KABUL ETTİ

Antrenörünün ısrarı üzerine tedavi olmayı kabul etti. Boksör, virüsün ciğerlerini olumsuz etkilediğini ancak ringe daha güçlü döneceğine dair mesaj paylaştı.

Salgına inanmayan ve aşı yaptırmayan Avrupa boks şampiyonu, koronavirüsten hayatını kaybetti

SOLUNUM YETMEZLİĞİ

Belçikalı sporcu, doktorların uyarısına rağmen tedaviye evinde devam etmek istedi. Oksijen tüpüne bağlanan Sinistra, 16 Aralık'ta solunum yetmezliğiden hayatını kaybetti. Salı günü toprağa verildi.

Salgına inanmayan ve aşı yaptırmayan Avrupa boks şampiyonu, koronavirüsten hayatını kaybetti

"KABUL ETMEZDİ"

Sinistra'nın Instagram hesabından bir mesaj paylaşan eşi ise, kocasının Covid yüzünden ölmediğini savunarak, "Başına gelenlerin korku yaymak ve aşıyı zorlamak için kullanılmasını asla kabul etmezdi" dedi.

BBC

Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Aydın Şenol:

başkalarını bilmem ama benim büyük dayım 85 yaşında felçli ve bi sürü kronik hastalığı vardı ölüm nedeni corna yazdılar corona olamadığnı bizde doktorlarda çok iyi biliyorlardı sanırım emir çok büyük yerden geldiği için sisteme bi kurban daha yazıldı

41
29
yanıtYanıtla
Şakir:

zaten korona öldürmez... O diğer organlardaki hastalıkları artırıp öldürür...

yanıt16
yanıt11
HALİS ER:

Benim arkadaşım daaşı olmadı Babası da olmadı babası öldü, çok üzücü, baba katili gibi aldu

25
17
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Tezek yoluna gitmiş, bilime inanmayan kendini akıllı zannedenlerin sonu ..

10
23
yanıtYanıtla
Bozkurt :

Simdi ahiret ringinde sag sol kroseler yiyordur...

9
19
yanıtYanıtla
Anti yobaz:

bundan sonra her ölüme corona yazacaklar patronlar böyle istiyorlar

2
0
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

O vücut bile dayanamıyorsa biz zaten ölürüz :)

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title