Haberler

Sakaryaspor'da Tek Hedef Galibiyet

Sakaryaspor, Yarın Kendi Sahasında Karşılaşacağı Konyaspor'u Yenerek, Ligin İkinci Yarısına 3 Puanla Başlamayı Hedefliyor.

Sakaryaspor, yarın kendi sahasında karşılaşacağı Konyaspor'u yenerek, ligin ikinci yarısına 3 puanla başlamayı hedefliyor.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini söyleyerek, "Takımdaki oyunculardan memnunum ve takımdaki havayı iyi buldum. Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamladık. Mağlubiyet veya beraberlik ihtimallerini düşünmüyoruz, tek hedefimiz galibiyet. Konyaspor'u yenerek, ikinci yarıya 3 puanla başlamayı istiyoruz" diye konuştu.

Takımın başında bir haftadır bulunduğunu, ancak bundan dolayı herhangi bir kaygı taşımadığını belirten Teknik Direktör Yıldırım, "Mevcut şartlarla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Biz en iyisini yaptıktan sonra, ortaya çıkacak sonuç çok önemli değil, çünkü elimizdeki imkanlarla en iyisi yapmış olacağız. Konyaspor maçına odaklandık, şu saatten sonra transferi düşünmüyoruz. O daha sonraki iş. Önceliğimiz Konyaspor maçı. Kadro konusunda bir sıkıntımız yok, sadece bazı bölgelerde alternatif oyuncu sıkıntımız olabilir. Cezalı ya da sakat oyuncu olması durumunda bu noktada sıkıntı doğabilir" ifadelerini kullandı.

Sakaryaspor'da Kayseri Erciyespor ile anlaşan Ergün Teber ve sakatlığı bulunan Capurro'nun dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Öte yandan bugün yapacağı antrenmanın ardından kampa girecek Yeşil-siyahlı ekibin Konyaspor karşısına Martinez, Murat Duman, Suat, Savaş, Mehmet Uslu, Musa Aydın, Zafer, Evren, Murat Erdoğan, Ergin Keleş, Mustafa muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

(İÇ-İY-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title