Haberler

Sakarya: Sakarya'da Yerel Yönetimler

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Kaynarca İlçesi'nde davul-zurna eşliğinde karşılandı. Duran burada, kendi adının verildiği parkın açılışını yaptı.

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Kaynarca İlçesi'nde davul-zurna eşliğinde karşılandı. Duran burada, kendi adının verildiği parkın açılışını yaptı.

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Kaynarca İlçesi'nde önce belediyeyi ziyaret etti, ardından ise Aziz Duran Parkı'nın açılışını gerçekleştirdi. İlçe girişinde çok sayıda vatandaş tarafından davul-zurna eşliğinde karşılanan Duran, kesilecek olan kurbanı da azat etti. Duran, kurbanın kimsesiz çocuklar yurduna gönderilmesi talimatını verdi. Kaynarca'nın DYP'li Belediye Başkanı Tuncay Aydın ile makamında görüşen Başkan Duran, ilçede yapılacak her türlü projeye maddi-manevi destek vermeye hazır olduğunu söyledi. Duran, "Biz hizmet adamıyız. Hizmetin partisi olmaz. O parti, bu parti diye bir şey yok. Kısır çekişmeleri bırakalım. Kaynarca halkı her şeyin en iyisine layık. Onları mahcup etmeyeceğim. Belediye tarafından yapılacak tüm projelere gerekli desteği vereceğim" dedi.

Kaynarca Belediye Başkanı Tuncay Aydın da, Adapazarı'nı yeniden imar eden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ın hizmet adamı olduğunu dile getirerek, "Başkan Aziz Duran, örnek alınacak bir kişiliğe sahip. Ancak O'na hak ettiği ilgi ve sevgi gösterilmiyor. Ben de belediye başkanı olarak her zaman kendisini örnek alıyorum. Kısa zamanda büyük işler başardı. Kaynarca olarak yapacağımız projelerde bize gereken desteği vereceğinden eminim" şeklinde konuştu.

Belediye ziyaretinin ardından Duran, esnafları ziyaret etti. İlçe pazarını gezen Duran, daha sonra kendi adını taşıyan parkın açılışını yaptı. Kaynarca Belediye Başkanı Tuncay Aydın ile Belediye meclis üyelerine teşekkür eden Duran, parktaki eksikliklerin de en kısa sürede giderilmesi yönünde destek vereceklerini ifade etti. Duran, Kaynarca'da son olarak belediye kütüphanesini de gezerek ilçeden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title