Haberler

Şahinbey Belediyespor Macaristan'dan Mutlu Dönüyor

Gaziantep Şahinbey Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Macaristan'da Yapılan Avrupa Voleybol Konfederasyonu (Cev) Kupası Maçlarında Gurubunda Birinci Oldu.

Gaziantep Şahinbey Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Macaristan'da yapılan Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kupası maçlarında gurubunda birinci oldu.

Macaristan'ın Nyiregyhaza kentinde 5-7 Ocak tarihleri arasında yapılan gurup elemelerinde Gaziantep Şahinbey Belediyespor mücadele ettiği 3 rakibini de yenerek tur atladı.

Gaziantepli filenin sultanları, 5 Ocak'ta Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol, 6 Ocak'ta ev sahibi Betonut-NRK-Nyiregyhaza ve 7 Ocak'ta İskoçya takımı Troon VC ile oynadığı maçları 3-0 kazandı. Gerek savunma gerek hücumda rakiplerine oranla son derece üstün bir oyun sergileyen Gaziantep Şahinbey Belediyespor, CEV Kupası gurup elemesinin yenilgisiz tek takımı oldu. Gaziantepli filenin sultanları, bir üst tur elemesi için 16 Ocak'ta Rusya'ya gidecek. Takım, Rusya'da bu ülkenin temsilcisi Odinsova ile ardından Gaziantep'te iki maç yapacak.

Şahinbey Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'nın bugün THY'ye ait uçakla İstanbul'a hareket ettiği ve akşam saatlerinde Gaziantep'te olacağı bildirildi.

Bu arada, Şahinbey Belediyesi'nin 2007 yılı ilk meclis oturumu Şahinbey Belediye Başkan Vekili Mehmet Haz başkanlığında yapıldı. Meclis üyelerinin çoğunun (CEV) Kupası için Şahinbey Belediyespor Bayan Voleybol takımı ile beraber Macaristan'a gitmelerinden dolayı yeterli çoğunluk sağlanamadı. Meclis, 11 Ocak 2007 günü toplanmak üzere kapatıldı. Gündem dışı bir konuşma yapan Şahinbey Belediye Başkan Vekili Mehmet Haz, Macaristan'ın Nyiregyhaza kentinde yapılan CEV Kupası'nda yaptığı üç maçı da kazanarak bir üst guruba çıkan Şahinbey Belediyespor Bayan Voleybol takımını kutladığını söyledi. Mehmet Haz, takımın 16 Ocak'ta Rusya'da yapacağı karşılaşmalara gideceklerini de belirtti.

(TB-ST-MFS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title