Haberler

Genç Sağlık Sendikası Üye Sayısında Büyük Artış Yaşadı

Güncelleme:

Genç Sağlık Sendikası, 2023 yılında 3 bin 988 olan üye sayısının aralık ayı itibariyle 54 bin 212'ye yükseldiğini duyurdu. Sendikaya bu yıl 50 binden fazla kişi üye oldu.

Genç Sağlık Sendikası, bir yıl içinde üye sayısını 3 bin 988'den 54 bin 212'ye çıkardı.

Aralık ayına ilişkin Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi (KBS) kesinti raporları sisteme yüklendi. Genel Merkez yöneticilerinin, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Hatay ve Kahramanmaraş'ta yaşadığı Genç Sağlık Sen, kısa bir sürede yüzde 2 sendikal barajı geçti.

2023 yılının ocak ayında 3 bin 988 üyesi olan Genç Sağlık Sendikası, yılın son ayına 54 bin 212 üye ile girdi.

"2024 YILINI HEYECANLA BEKLİYORUZ"

2023 yılını değerlendiren Genç Sağlık Sendikası Genel Başkan Osman Kaya, "Bizler, 6 Şubat felaketine rağmen yılmadan, durmadan, dinlenmeden çalıştık. Tüm sağlık çalışanları adına mücadelemizi ilk günkü kararlılıkla sürdüreceğiz. Sosyal sendikacılık anlayışla sahaya sunacağımız pek çok yeni proje ve faaliyet adına 2024 yılını heyecanla bekliyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA / Sağlık

Aralık Deprem Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title