Haberler

Sağlık-Sen Hakkari Şubesinin 2. Olağan Genel Kurulu Toplandı

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan, "İnanıyorum ki bu yeni seçilecek kardeşimiz Hakkari'de bu kardeşlik türkümüzü, muhabbetle bütün ülkeye yaymak için buradan başlatır.

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan, "İnanıyorum ki bu yeni seçilecek kardeşimiz Hakkari'de bu kardeşlik türkümüzü, muhabbetle bütün ülkeye yaymak için buradan başlatır." dedi.

Hakkari Devlet Hastanesinin konferans salonunda toplanan Sağlık-Sen Hakkari Şubesinin 2. Olağan Genel Kurulu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Toplantıya katılan Aslan, yaptığı konuşmada, geçmişe bakıldığında atılacak adımlar olduğunu belirterek, "İnanıyorum ki bu yeni seçilecek kardeşimiz Hakkari'de bu kardeşlik türkümüzü, muhabbetle bütün ülkeye yaymak için buradan başlatır. Bu bayrak yarışında Hakkari'deki arkadaşların da üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceklerine inancımız tamdır." ifadelerini kullandı.

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Himmet Bayar da Sağlık-Sen ve Memur-Sen'in bu milletin özünden, değerlerinden çıkmış, hamurunda yorulmuş, gerçekte bu toplumun ve milletin mayası olan bir teşkilat olduğunu ifade ederek, "Bu bütün kesimleri, bütün toplumu kucaklayan ve herkese gönlünü açan, bütün mazlumlara, bütün mağdurlara kucak açan bir teşkilattır." dedi.

Sağlık-Sen Hakkari Şube Başkanı Feysel Çiftçi ise kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, "Genel merkezimizin desteği ile ortaya konan güçlü vizyonun bir parçası olarak Hakkari'de de sizlerle birlikte emeğin ve alın terinin savunucusu olarak sendikal mücadelemizi alnımızın akıyla devam ettirdiğimize ve ettireceğimize yürekten inanıyoruz. Herkese hayırlı olsun." diye konuştu.

Sağlık-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz, Van Şube Başkanı Hikmet Bilgin, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür ve Eğitim-Bir Sen Hakkari Şube Başkanı Sefer Özatak da birer konuşma yaptı.

Ardından yapılan kongrede, Sağlık-Sen Hakkari Şube Başkanlığına Feysel Çiftçi yeniden seçildi.

Kaynak: AA / Güncel

Sultan Abdülaziz Hakkari Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title