Haberler

Rusya Dışişleri Bakanından Putin'e Destek

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Dünyanın Tek Kutuplu Olmasına Getirdiği Eleştirilerin Daha Açık Bir Diplomasi İçin Davet Niteliğinde Olduğunu Söyledi. Lavrov, Batı'yla "Sert Bir Sohbet" Yapılması Gerektiğini Söyledi.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dünyanın tek kutuplu olmasına getirdiği eleştirilerin daha açık bir diplomasi için davet niteliğinde olduğunu söyledi. Lavrov, Batı'yla "sert bir sohbet" yapılması gerektiğini söyledi.

ABD'nin Avrupa'nın ortasına füze savunma sistemleri kurma planları ve NATO'nun da Rusya'nın sınırlarına kadar genişlemesinin karşılıklı güven konusunda faydalı olmadığını ifade etti. "Kapalı kapılar ardında değil halkın önünde, açık yürekli tartışmalar yapmanın zamanıdır" diyen Rus Bakan Lavrov, güç kullanarak tek taraflı politikalar takip etmenin başarısızlıkla neticelendiğini söyledi.

(AFP-EA-EA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title