Haberler

Runje'den İha'ya Açıklama

Beşiktaş'ın Hırvat Kalecisi Vedran Runje, Bir Gazetede Hakkında Yazılanların Asılsız ve Gerçek Dışı Olduğunu Belirterek, Bu Konuda Yasal İşlem Başlatacağını Söyledi.

Beşiktaş'ın Hırvat kalecisi Vedran Runje, bir gazetede hakkında yazılanların asılsız ve gerçek dışı olduğunu belirterek, bu konuda yasal işlem başlatacağını söyledi.

Beşiktaş Kulübü'nün Hırvat kalecisi Runje, bir gazetede hakkında yer alan haberle ilgili İHA'ya açıklamalarda bulundu. Hırvat kaleci Runje, hakkında yazılanların hepsinin asılsız ve gerçek dışı olduğunu belirterek, bu konuda yasal işlem başlatacağını söyledi. Kaleci Runje, "Bugün hakkımda çıkan haberler doğru değil ve hayal ürünüdür. Bursaspor ile oynayacağımız çok önemli maç öncesi böyle bir haberin yapılmasını maksatlı buluyorum. Bir gün Türkiye'den ayrılırsam bunun en önemli nedeni bu tip medya

kuruluşlarının sürekli huzurumuzu bozmaya çalışan bu tip yalan haberleri olacaktır. Bu konuda menajerim ve avukatım ile görüştüm ve yasal işlem başlatacağım. Büyük Beşiktaş taraftarından isteğim bizi sonuna kadar desteklemeleridir" dedi.

(İY-İY-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title