Haberler

Acun Ilıcalı'nın takımı Fortuna Sittard, Süper Lig'den 3. transferini Ben Rienstra ile yaptı

Güncelleme:

Hes Kablo Kayserispor futbolcusu Ben Rienstra yeni sezonda Hollanda'da futbol oynayacak. Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hollanda'nın Fortuna Sittard ekibi, Rienstra ile sözleşme imzaladı. Başarılı savunmacı, Acun Ilıcalı'nın Süper Lig'den transfer ettiği 3. oyuncu oldu.

Hes Kablo Kayserispor'a geride kalan sezon başında transfer edilen Ben Rienstra, sarı kırmızılı takım ile olan sözleşmesini feshederek ülkesine döndü. Tecrübeli defans oyuncusu yeni sezonda, Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard'da forma giyecek.

SÜPER LİG'DEN 3. FUTBOLCU

3 yıllık sözleşme imzalanan Rienstra, Hollanda ekibinin Süper Lig'den bu sezon transfer ettiği 3. futbolcu oldu. Fortuna Sittard daha önce Süper Lig'den Van Beijnen (Gençlerbirliği) ve Mats Seuntjens (Gençlerbirliği) transferlerini yapmıştı.

Acun Ilıcalı'nın takımı Fortuna Sittard, Süper Lig'den 3. transferini Ben Rienstra ile yaptı

Hes Kablo Kayserispor'daki takım arkadaşları ile vedalaşan ve bugün ülkesine dönen 30 yaşındaki Ben Rienstra, sarı kırmızılı forma altında 26 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası maçında görev aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayserispor Hes Kablo Hollanda Futbol Haberler

500

Yorumlar (4)

Ankara:

Bu müptezel bu parayı nerden buldu acaba

12
3
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Kafamda kentsel donusimler loo hee

yanıt3
yanıt0
Bir vatandaş:

Arkasında küreel sermaye sahipleri var. İllimünatinin en büyük hizmetkarlarından kendisi

yanıt9
yanıt3
ACUN MEDYA:

BİZ DE ŞAŞKINIZ BİZİ NASIL SATIN ALDI

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title