Haberler

Rıdvan Dilmen, A Milli Takım'ın yeni teknik direktörünü paylaştı: Stefan Kuntz'la 3 yıllık anlaşmaya varıldı

Güncelleme:

Rıdvan Dilmen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda A Milli Takım'ın yeni teknik direktörünün Stefan Kuntz olduğunu duyurdu. Dilmen paylaşımında, "TFF, Stefan Kuntz la 3 yıllık anlaşmaya vardı. Yanına Türk yardımcı antrenör aranıyor" ifadelerini kullandı.

A Milli Takım'da Şenol Güneş'le yolların ayrılmasının ardından takımın başına kimin geçeceği merak konusu olmuştu. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, kısa süre önce TFF'yle görüşmek için İstanbul'a gelen Alman hoca Stefan Kuntz'la anlaşma sağlandığını açıkladı.

"YANINA TÜRK YARDIMCI ANTRENÖR ARANIYOR"

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapan Rıdvan Dilmen, "TFF, Stefan Kuntz'la 3 yıllık anlaşmaya vardı. Yanına Türk yardımcı antrenör aranıyor" ifadelerini kullandı. Almanya U21 Milli Takımı'nı çalıştıran Stefan Kuntz, 2016-17 ve 2020-21'de ülkesini Avrupa şampiyonluğuna taşırken sayısız yıldızın da yetişmesinde pay sahibi oldu. 8 Ekim'de Norveç ve 11 Ekim'de Letonya ile karşı karşıya gelecek olan Türkiye, 2022 Katar Dünya Kupası yolunda en kritik karşılaşmalarını oynayacak.

Rıdvan Dilmen, A Milli Takım'ın yeni teknik direktörünü paylaştı: Stefan Kuntz'la 3 yıllık anlaşmaya varıldı

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Rıdvan Dilmen Haberler

500

Yorumlar (3)

Ahmet Cansever:

Ligde takımlarımıza yabancı sınırı getir, ama Milli Takım hocası yabancı olsun.. ironik.

2
0
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

yok böyle birsey..... yazik ettiler milli takima , yerli antrenör olmaliydi .... yilmaz vural bundan kat kat daha iyidir bence ama neyse... görecegiz hemen hemen her seferindeki gibi dünya kupalarini evden izleriz artik alisdik nasil olsa :-(

1
1
yanıtYanıtla
Orhan Tuna:

Milli takımda pirim sözü verilirse oyuncular iyi ve kazanmak için oynarlar yani vatan aşkı yok para dertleri var yerli futbolcular paraya doymuyorlar pirim yoksa gelmek istemiyorlar bedavaya olmaz beyinlerinde bu var

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title