Haberler

    Real Madrid, Real Betis'i 5-3 Yendi

    Güncelleme:

    İspanya Liginde Real Madrid, geriye düştüğü maçta Real Betis'i 5-3 mağlup etti.

    İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 24. haftasında Real Madrid, deplasmanda Real Betis'i 5-3 yendi.

    Real Betis, Benito Villamarin Stadı'nda Real Madrid'i konuk etti. Karşılaşmanın 11. dakikasında Marco Asensio'nun golüyle Madrid ekibi 1-0 öne geçti.

    CEVAP MANDI'DEN GELDİ

    Real Betis'in bu gole cevabı, 33. dakikada Aissa Mandi'den geldi. Ev sahibi takım, Real Madrid'den Nacho'nun 37. dakikada kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 2-1 önde bitirdi.

    Mücadelenin 50. dakikasında Sergio Ramos, skora 2-2 eşitlik getiren golü kaydetti. Real Madrid, 59. dakikada Asensio'nun golüyle 3-2 öne geçerken 65. dakikada Cristiano Ronaldo ile maçta 4'üncü golü buldu.

    LEON'LA BENZEMA'NIN GOLLERİ SKORU BELİRLEDİ

    Real Betis'ten Sergio Leon, mücadelenin 85. dakikasında farkı 1'e (3-4) indirdi.

    Ronaldo'nun yerine 89. dakikada oyuna giren Karim Benzema, 90+2'de attığı golle Real Madrid'e 5-3'lük galibiyeti getirdi.

    Real Madrid bu skorla puanını 45'e çıkarırken, Real Betis ise 33'te kaldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Real Madrid Real Betis La Liga Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
    500

    Yorumlar (1)

    GÖKÇEK WEDERSON:

    fark nerde ?

    6
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title