Haberler

Rangers – Galatasaray maçı ne zaman? Rangers – Galatasaray nerede oynanacak? Rangers – Galatasaray maçı hangi kanalda şifresiz mi?

Güncelleme:

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Play Off turunda İskoçya'nın Rangers takımı ile eşleşti. Peki, Rangers – Galatasaray nerede oynanacak? Rangers – Galatasaray maçı hangi kanalda şifresiz mi? Rangers – Galatasaray maçı ne zaman?

UEFA Avrupa Ligi Play OFff turunda Galatasaray'ın rakibi Rangers oldu. Rangers – Galatasaray maçı ne zaman? Rangers – Galatasaray nerede oynanacak? Rangers – Galatasaray maçı hangi kanalda şifresiz mi?

RANGERS – GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Play off maçları 1 Ekim 2020 Perşembe gününde tek maç üzerinden oynanacaktır.

RANGERS - GALATASARAY MAÇI İSTANBUL'DA MI, NEREDE OYNANACAK?

Rangers – Galatasaray maçı deplasmanda Rangers'in sahasında oynanacak. Rangers - Galatasaray maçı İskoçya'nın 51 bin kişi kapatile Ibrox Park Stadyumu'nda oynanacak.

RANGERS - GALATASARAY TEK MAÇ MI?

UEFA'nın bu sezon için belirlediği prosedürlere göre, Avrupa Ligi play-off etabı diğer turlar gibi tek maçlık eleminasyon sistemiyle gerçekleşecek. Galatasaray, İskoçya'da Rangers'ı elerse UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Galatasaray Rangers Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title