Haberler

PTT Şube Müdürünün Bıçaklı Gasp İddiası Düzmece Çıktı

Rize'nin Çamlıhemşin İlçesi PTT Şube Müdürü Cengiz Sarı, Bıçakla Gasp Edildiği İddiasıyla Yalan Beyanda Bulunduğu ve Kurumuna Ait 25 Bin YTL'yi Zimmetine Geçirdiği İddiasıyla Tutuklandı.

Rize'nin Çamlıhemşin İlçesi PTT Şube Müdürü Cengiz Sarı, bıçakla gasp edildiği iddiasıyla yalan beyanda bulunduğu ve kurumuna ait 25 bin YTL'yi zimmetine geçirdiği iddiasıyla tutuklandı.

Çamlıhemşin İlçe PTT Şube Müdürü Cengiz Sarı (45), 8 Kasım tarihinde şubeden çıktıktan sonra kendisini takip eden bir kişi tarafından kalçasından bıçaklandığını ve bankaya götürmek üzere yanında bulunan 25 bin YTL'nin gasp edildiğini belirtmişti. Hastanede tedavi altına alınan Sarı'nın verdiği çelişkili ifadeler sonrası harekete geçen jandarma ekipleri soruşturmayı derinleştirdi ve bıçaklı gasp iddiasının düzmece olduğunu ortaya çıkardı. Kredi kartı borcu olduğu için bu olayı düzenlediği ifade edilen

Sarı, bugün çıkarıldığı mahkemece ''yalan beyanda bulunmak ve zimmetine para geçirmek'' suçlarından tutuklanarak Ardeşen İlçe Cezaevi'ne konuldu.

(GF-ÖS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title