Haberler

    Portekiz Belçika Canlı İzle! Portekiz Belçika Hangi Kanalda?

    Bu yaz Fransa'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda boy gösterecek takımlardan ikisi olan Portekiz ve Belçika hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

    Bu yaz Fransa'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda boy gösterecek takımlardan ikisi olan Portekiz ve Belçika hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

    Municipal Dr. Magalhaes Pessoa'da oynanacak karşılaşmda TSİ 21.45'te başlayacak. Türkiye'de Televizyon üzerinden canlı yayını bulunmayan müsabakaya ilişkin detayları anbean Sporcope.com'da takip edebilirsiniz.

    Karşılaşmayı Nesine.com adresine üyelik girişi yaparak internet üzerinden de şifresiz izleyebilirsiniz.

    Portekiz milli takımı kadrosunda tanıdık isimler yer alıyor. Fenerbahçe formasu giyen Bruno Alves ve Luis Nani, Beşiktaş'tan ise Ricardo Quaresma maç kadrosunda bulunuyor.

    Belçika'da ise savunma oyuncuları Alderweireld, Kompany ve Vertonghen, orta saha Carrasco, forvet Origi'nin yanı sıra yıldız isimler Kevin de Bruyne, Eden Hazard ve Benteke forma giyemeyecek.

    MUHTEMEL 11'LER:

    Portekiz: Anthony Lopes, Eliseu, Pepe, Bruno Alves, Vieirinha, Nani, Adrien Silva, William Carvalho, Joao Mario, Cristiano Ronaldo, Rafa Silva.

    PORTEKİZ BELÇİKA MAÇI ÖNCESİNDE KRİTİK İSTATİSTİKLER

    Portekiz son 10 resmi maçta 6 galibiyet, 0 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

    Portekiz son maçında Bulgaristan ile karşılaştı ve karşılaşma 0 - 1 bitti.

    Portekiz son 10 resmi maçında toplamda 10 gol atarken, kalesinde ise 8 gol gördü.

    Belçika son 10 resmi maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

    Belçika son 10 resmi maçında toplamda 24 gol atarken, kalesinde ise 8 gol gördü.

    Belçika son maçında İtalya ile karşılaştı ve karşılaşma 3 - 1 bitti.

    İki takım arasında oynanan son 8 maçta, Portekiz 2, Belçika ise 3 kez kazandı. 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

    İki takım arasında oynanan son maç Belçika 1-2 Portekiz şeklinde sonuçlandı.

    PORTEKİZ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

    Screenshot_7

    Portekiz, yedinci defa Avrupa Şampiyonası'na katılıyor. Katıldıkları altı turnuvanın dördünde yarı finale çıktılar.

    Portekiz, turnuvayı kazanamadan en fazla yarı final gören takım (4).

    Turnuva en son Fransa'da düzenlendiğinde (1984), Portekiz yine yarı finale yükselmiş ve ev sahibine uzatmalarda 3-2'lik sonuçla boyun eğmişti.

    Portekiz, elemelerde I Grubu'nu Arnavutluk'un önünde lider bitirdi.

    Avrupa Şampiyonası tarihinde Cristiano Ronaldo'dan (14) daha fazla maça çıkan iki oyuncu var: Lilian Thuram ve Edwin van der Sar (16).

    Cristiano Ronaldo, Avrupa Şampiyonası'nda en fazla maça çıkan oyuncu olmanın yanı sıra bir başka rekoru da Fransa'da kırabilir. Ronaldo (ve Zlatan Ibrahimovic) bu turnuvada gol atması halinde dört Avrupa Şampiyonası'nda gol atan ilk oyuncu olabilir.

    Ronaldo, 2004'te iki gol, 2008'de bir gol ve 2012'de üç gol kaydetmişti. Tüm golleri ceza sahası içinden gelirken üçünü kafayla atmıştı.

    Cristiano Ronaldo, elemelerde Portekiz'in attığı 11 golün beşini kaydetti.

    Fernando Santos, teknik direktör olarak üçüncü defa bir uluslararası turnuvaya katılıyor: Daha önce Yunanistan'ı Euro 2012'de çeyrek finale, 2014 Dünya Kupası'nda son 16'ya taşımıştı.

    BELÇİKA HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

    Screenshot_6

    Beşinci defa Avrupa Şampiyonası'na katılan Belçika, Hollanda ile birlikte ev sahipliği yaptığı 2000'den bu yana ilk defa turnuvada boy gösterecek.

    Euro 2000 hariç tutulduğunda Belçika, 1984'ten bu yana ilk defa eleme gruplarını geçerek turnuvaya katılmaya hak kazandı. Yine Fransa'da düzenlenen o turnuvada gruptan çıkmayı başaramamışlardı.

    Belçika, Euro 2016 elemelerinde B Grubu'nu Galler'in önünde lider tamamladı.

    Belçika'nın Avrupa Şampiyonası finallerinde gösterdiği en iyi performans, finalist olduğu 1980'de gelmişti: Batı Almanya ile finali oynayıp 2-1 kaybetmişlerdi.

    Belçika, Avrupa Şampiyonası finallerinde oynadığı son yedi maçın beşini kaybetti.

    Belçika, Avrupa Şampiyonası'na katılan takımlar arasındaki en genç kadroya sahip (25 yaş, sekiz ay).

    Eden Hazard, elemelerde en fazla çalım atan oyuncu oldu (49).

    Marc Wilmots, Belçika'nın başında ikinci defa bir turnuvaya katılıyor: 2014 Dünya Kupası'nda Kırmızı Şeytanlar'ı çeyrek finale taşımıştı. Wilmots, oyuncu olarak da Euro 2000'e katılmış ve üç maçta forma giymişti.

    Veriler opta.can'dan alınmıştır.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Portekiz Belçika Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title