Haberler

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Sıraevler'de Vatandaşlarla Buluştu

Güncelleme:

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Sıraevler'de vatandaşlar ile buluşurak, "2023 Türkiye'sinde gıda fiyatlarının önüne geçilemiyor. Et, süt, meyve, sebze fiyatları vatandaşı canından bezdirdi. Çok az kaldı, mutfaktaki yangın sönecek" dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Sıraevler'de vatandaşlar ile buluşurak, "2023 Türkiye'sinde gıda fiyatlarının önüne geçilemiyor. Et, süt, meyve, sebze fiyatları vatandaşı canından bezdirdi. Çok az kaldı, mutfaktaki yangın sönecek" dedi.

Başkan Ataç, Eskişehirliler ile bir araya gelmeye devam ediyor. Ataç son olarak Şeker Mahallesi'nde TOKİ Sıraevler sakinleri ile bir araya geldi. Buluşmaya Başkan Ataç'ın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Eskişehir Şube Başkanı Sevgi Akmen, Şeker Mahalle Muhtarı Canan Arı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye çalışmaları hakkında Sıraevler sakinlerine bilgi veren Başkan Ataç, mahalleliler ile bir araya gelerek yaptığı istişarelerin, hizmetlerin kaliteli şekilde vatandaşa ulaşmasında çok önemli olduğunu kaydetti. Başkan Ataç, şunları söyledi:

"Hemşehrilerimiz ile her noktada bir araya gelmeyi sürdürüyoruz. Bugün de Sıraevler'de mahalle sakinlerimiz ile buluştuk. Vatandaşlarımız ile aramızdaki güzel diyalog beni çok mutlu ediyor. Eskişehirliler, Tepebaşı Belediyesi'ne güven duyduğunu ve eşitçe dağılan kaliteli hizmetten dolayı mutlu olduğunu belirtiyor. Öte yandan ülkemiz ne yazık ki iyi yönetilemiyor. Az kaldı; teknolojik ürün alamayan öğrencilerimizin sorunları çözülecek. Evlenme hayali kuran ama maddi engeller nedeniyle bunu gerçekleştiremeyen gençlerimizin sorunları çözülecek. Çalışıp didinen buna rağmen emeğinin karşılığını alamayan işçilerimizin sorunları çözülecek. Ev, araba alabilmek hayal bile edilemiyor, bu sorun da çözülecek. 2023 Türkiye'sinde gıda fiyatlarının önüne geçilemiyor. Et, süt, meyve, sebze fiyatları vatandaşı canından bezdirdi. Çok az kaldı, mutfaktaki yangın sönecek. Bizlere gittiğimiz her yerde gösterdikleri ilgiden dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Şehrimizde kurduğumuz bu güzel diyalog, samimiyete dayalı güven ortamı da devam edecek. Daha güzel yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz."

Kaynak: ANKA / Politika

Ahmet Ataç Tepebaşı Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title