Haberler

TBMM Genel Kurulu toplandı

Güncelleme:

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş başkanlığında toplandı.

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş başkanlığında toplandı.

Genel Kurulda AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir "Batman'a yapılan yatırımlar", CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız "Turizm Haftası", İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ise "İstanbul'daki imar değişikliğine bağlı olarak deprem ve diğer sorunlar" konusunda gündem dışı konuşma yaptı.

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti iktidarının Türkiye'nin bütün şehirlerinde olduğu gibi Batman'da da değişim ve dönüşüme zemin hazırladığını belirtti.

Batman şehir merkezi ve ilçelerini milyarlarca liralık yatırımlarla buluşturduklarını anlatan Özdemir, AK Parti döneminde 810 yatak kapasiteli Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin faaliyete geçtiğini, 500 yataklı Batman Şehir Hastanesinin ise yatırım programına alındığını aktardı.

Batman'da AK Parti döneminde millet bahçesi, Batman stadı, olimpik yüzme havuzu, atletizm pisti açıldığını aktaran Özdemir, ildeki derslik sayısının Türkiye ortalamasının üstünde olduğunu ifade etti.

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ise 15-22 Nisan tarihinin Turizm Haftası olduğunu anımsatarak, turizm sektöründe 1,5 milyon insanın çalıştığını, 5 milyon insanın ise turizmden gelir elde ettiğini söyledi.

Turizm şirketlerinin salgın döneminde zarara uğradığını belirten Yıldız, "Turizm alanında bütün sorunları biliyoruz. Tek tek hazırlığımızı yaptık. Turizmcilere buradan sesleniyorum. İktidara gelir gelmez turizmcilerin bankalardaki borçlarının faizlerini sıfırlayacağız." dedi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katıldığı bir televizyon programında riskli konutlar ve kentsel dönüşüm projelerine ilişkin yaptığı açıklamayı eleştirdi.

Bakan Kurum'un yaptığı açıklamaları inandırıcı bulmadığını ifade eden Nuhoğlu, "İstanbul'da halk için yapılan çok az şey vardır. Kentsel dönüşüm adına yapılanların yüzde 90'dan fazlası ranta dönüktür." iddiasında bulundu.

Kaynak: AA / Politika

AK Parti Batman Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title