Haberler

Mustafa Varank'tan çok konuşulacak Süper Kupa krizi yorumu: Bunun adı istismar!

Güncelleme:

İptal edilen Süper Kupa maçıyla ilgili bir yorumda bulunan Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Mekke'de izinsiz drone uçurmaya gidip 'Gazze'ye dua ettiğim için gözaltına alındım' yalanını atan hocayla; uluslararası kurallar uyarınca önceden sözleşme imzalanan bir futbol organizasyonundaki beceriksizliklerini toplumdaki Atatürk hassasiyetini manipüle ederek örtmeye çalışan kulüp yöneticisi, gazeteci ve siyasilerin birbirinden farkı yoktur. Bunun adı istismardır." dedi.

Dün akşam Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa mücadelesinde Galatasaray ile Fenerbahçe'ye Atatürk pankartı ve tişörtü için izin verilmedi. Bu gelişme üzerine iki takımda sahaya çıkmayı reddederken dev final ertelendi. Krizin yankıları sürerken Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan konuyla ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Varank, yaşananları istismar olarak özetledi.

"ATATÜRK HASSASİYETİNİ MANİPÜLE EDİYORLAR"

Sosyal medyadan paylaşım yapan Varank, " Mekke'de izinsiz drone uçurmaya gidip 'Gazze'ye dua ettiğim için gözaltına alındım' yalanını atan hocayla; uluslararası kurallar uyarınca önceden sözleşme imzalanan bir futbol organizasyonundaki beceriksizliklerini toplumdaki Atatürk hassasiyetini manipüle ederek örtmeye çalışan kulüp yöneticisi, gazeteci ve siyasilerin birbirinden farkı yoktur. Bunun adı istismardır." ifadelerini kullandı.

"HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALACAK"

Varank sözlerini şöyle sürdürdü: "Milletimizin ortak değerlerine sahip çıkma konusunda sicili hiç de temiz olmayanların, bugün gösterdikleri sahte duyarlılıkla prim devşirme hevesleri yine kursaklarında kalacaktır. Çünkü milletimiz feraset sahibidir, istismar siyasetine asla itibar etmez!"

İşte o paylaşım:

Mustafa Varank'tan çok konuşulacak Süper Kupa krizi yorumu: Bunun adı istismar!

Mesut Şahin
Haberler.com - Politika

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Süper Kupa Futbol Gazze Mekke Gündem Politika Spor Haberler

500

Yorumlar (32)

sade vatandaş:

bu maç uluslararası bir spor müsabakası değil fifanın mifanın kuralları burda geçerli değil ülkemizin ulusal kupa maçı bu maçın oynanmasını ülkesinde kim kabul etmişse Atatürkün sevgisini parasıyla satın alıp formalardan söküp atamaz atmak isterse cevabını böyle alır

314
178
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Sen bu beyinle yolunu nasıl buluyorsun, hayret!!!

yanıt144
yanıt180
Mehmet emin Sade:

Ahmet çakar iyi cevap çakmış ona bı bakın

yanıt125
yanıt49
sade vatandaş:

onur denen yaratık ağzından çıkan kelimelerin anlamını bilsen o şekil yazmazdın

yanıt57
yanıt51
Onur Yener:

Mahalle maçı mı bu, ne demek FIFA'nın kuralları burada işlemez diye...Tam da IFAB kuralları gereği pankart ve tişörtlere izin verilmedi.Kimse ucuz kahramanlık peşinde koşması...

yanıt89
yanıt57
Onur Yener:

Evet ilk yorumum ağır oldu üzgünüm, ama Atatürk sevgimizi göstereceğiz diye kuralları es geçemeyiz, doğruya doğru...

yanıt5
yanıt2
Deniz Fırat:

FIFA nin boyle bir seye izin vermedigi flan yok, Onursuz

yanıt39
yanıt34
Dürüstçe:

Atatürk sevgisiymiş… Arabistan’ın çok da umrundaydı sanki. Olayın özeti basit. Kurallara yönetmeliklere uymadınız. Çoğunun evinde Atatürk’ün resmi bile yoktur ama burada şov yapıyorlar o komik:))

yanıt4
yanıt9
Mutsuz Okur:

Ankaragücü kulubü başkanının attığı yumruk değil asıl bu olay bizi dünyaya rezil rüsva etti.

112
96
yanıtYanıtla
Serkan Semiz:

Çok haklısın.....parasıyla değilmi diyenlere kapak olsun

yanıt85
yanıt12
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title