Haberler

Memleket Partisi Yerel Seçimlerin Başlangıcını İlan Etti

Güncelleme:

Memleket Partisi tarafından düzenlenen parti meclisi ve il başkanları toplantısında, yerel seçimlerin başlangıcı ilan edildi. Parti, aday belirleme sürecine başlayacak ve halkın beklentilerini dikkate alarak seçim çalışmalarına hız kazandıracak.

Memleket Partisi tarafından parti meclisi ve il başkanları toplantısı düzenlendi. Toplantıda, yapılacak olan yerel seçimlerin başlangıcının ilan edilmesi kararı alındı.

Parti Meclisi üyeleri ve il başkanları, yerel seçimlerde aday gösterilecek isimleri belirlemek üzere çalışmalarına başlayacaklar. Memleket Partisi'nin, seçimlerde güçlü bir şekilde yer almayı hedeflediğini ve adaylarını titizlikle seçileceğini Ankara'da düzenlenen toplantıda Genel Başkan Muharrem İnce açıklamıştı. Yerel seçimler öncesi Ankara'da düzenlenen toplantıya katılan Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık, partisinin doğru adaylarla yerel seçimlere hazırlandığını ve toplumun kabul göreceği kişilerle seçimlerin başlangıcını yaptıklarını söyledi. İl Başkanı Baltalık yaptığı konuşmada; "Yerel yönetimler, ülkemizin kalkınması ve vatandaşlarımızın refahı için son derece önemlidir. Memleket Partisi olarak, yerel seçimlerde de halkımızın yanında olacak ve onların taleplerini en iyi şekilde temsil edecek adaylarımızı seçeceğiz" dedi. Memleket Partisi'nin aday belirleme sürecinin başlamasıyla birlikte seçim çalışmalarının da hız kazanmasını sağladıklarını aktaran Baltalık; "Toplantıda ayrıca, parti içi disiplinin korunması ve parti üyelerinin seçim çalışmalarında uygun davranışlar sergilemeleri konuları da ele alındı. Parti meclisi üyeleri ve il başkanları, seçim sürecinde etik kurallara uygun hareket etme konusunda sık sık hatırlatmalar yapacaklar. Memleket Partisi'nin yerel seçimlerdeki hedefleri arasında, belediye başkanlıklarının yanı sıra belediye meclis üyelikleri, il genel meclisi üyelikleri ve muhtarlık seçimlerinde de güçlü bir şekilde yer almak yer alıyor. Parti, seçim çalışmalarına başlamadan önce halkın beklentilerini dikkate almak üzere anketler düzenleyecek ve bu anketler sonucunda adaylarının belirleme sürecine devam edecek. Yerel seçimlerin ülkemiz için hayırlı olması ve demokrasimizin güçlenmesine katkı sağlaması temennisini kamuoyuna açıklarız" diye konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Memleket Partisi Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title