Haberler

İdris Nebi Hatipoğlu, Eskişehir'de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi

Güncelleme:

Cumhur İttifakı'nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Nebi Hatipoğlu, Eskişehir Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Esnaf Odası ile Sucular Odasının yöneticilerini ziyaret etti. Hatipoğlu, esnafın ihtiyaçları ve sorunları hakkında bilgi aldı ve çözüm önerilerini paylaştı.

Cumhur İttifakı'nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Nebi Hatipoğlu, Eskişehir Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Esnaf Odası ile Sucular Odasının yöneticilerini ziyaret etti.

Hatipoğlu ilk ziyaretini Eskişehir Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Esnaf Odası'na gerçekleştirdi.

Oda Başkanı Mehmet Çiçek ve yönetim kurulu üyelerinden esnafın ihtiyaçları ve yaşadığı sorunlar hakkında bilgiler alan Hatipoğlu, "Eskişehir'de esnafın sıkıntılarını görüyor ve anlıyorum. Eskişehir'de, meyve sebze haline girmeyen ürünlerin dışarıdan getirilerek satılması esnafımıza zarar veriyor. Bu kente bir biber bile girecekse ilk durağı meyve sebze hali olmalıdır. Gelecek dönemde Eskişehir'i AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırdığımızda, esnafa zarar veren bu ve bunun gibi tüm sıkıntıları çözeceğiz." diye konuştu.

Hatipoğlu, daha sonra Sucular Odası Başkanı Hayrettin Nam ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak: AA / Politika

Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title