Haberler

Gölpazarı Kaymakamlığı görevine atanan Alparslan Sözen'i ilçe esnafları ziyaret etti

Güncelleme:

Gölpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Şen ve yönetim kurulu üyeleri, Gölpazarı Kaymakamı Alparslan Sözen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Şen, esnaf ve sanatkarların Gölpazarı için her zaman göreve hazır olduğunu belirtirken, Kaymakam Sözen de güzel işleri birlikte yapacaklarını söyledi.

Gölpazarı Kaymakamlığı görevine atanan Alparslan Sözen'i ilçe esnafları ziyaret etti.

Gölpazarı Esnaf ce Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Şen ve yönetim kurulu üyeleri. Gölpazarı Kaymakamı Alparslan Sözen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gölpazarı için yapılacak faaliyetlerde esnaf ve sanatkarların her zaman göreve hazır olduğunu belirten Şen, kendilerini samimi bir ortamda misafir eden Kaymakam Sözen'e teşekkür etti.

Kaymakam Sözen ise Gölpazarı için güzel işleri hep birlikte yapacaklarını söyledi. Ziyarette eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in babası Sefer Dönmez, Küçük Yenice Köyü Muhtarı Necmettin Güven, gazeteci Arslan Altındiş da yer aldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Gölpazarı Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title