Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yerel seçimde umduğumuz sonucu alamadık

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da balkon konuşması yaparak 31 Mart seçimlerinin sonuçlarını değerlendirdi ve gelecek dönemde yapılacak çalışmalara vurgu yaptı. Erdoğan, seçim sonuçlarının irtifa kaybı olduğunu belirterek sorunları tespit edip müdahale edeceklerini söyledi. Ayrıca, ekonomik sıkıntılar, deprem bölgesinin ihyası ve terörle mücadele gibi acil meselelere odaklanacaklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "14-28 Mayıs seçimlerinden 9 ay sonra yerel seçimde umduğumuz sonucu alamadık"

-"31 Mart seçimleri 18. sandık imtihanımız oldu. Hep başararak geldik, bundan sonra da başararak yola devam edeceğiz"

-"AK Parti kadroları gece gündüz demeden sahadaydı. Uyum içinde, özveri ile çalıştık. Biz de son 2 aylık dönemde 52 farklı şehrimizi ziyaret ettik. Oralarda mitingler yaptık. Halkımızla bütünleştik, kucaklaştık"

-"Her olanda bir hayır vardır"

-"Cumhur İttifakı'nda beraber hareket ettiğimiz sayın Bahçeli'ye, tüm MHP'li kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum"

-"İttifakımıza desteğini beyan eden diğer siyasi parti genel başkanlarına minnettarlığımı ifade ediyorum"

-"Biz siyasi hayatımız boyunca milletle yol yürümüş bir kadroyuz"

-"Milletin iradesinin üstünde hiçbir güç tanımıyoruz. Şimdiye kadar milletimizin takdirini baş tacı etmekten, kabul etmekten, milletin iradesine boyun eğmekten geri durmadık"

-"Tüm yöneticilere şehirlerinin hayrına yapacakları işlerde destekleyeceğiz. Millet kararını vermiştir. YSK önümüzdeki günlerde kesin sonucu açıklayacaktır"

-"Biz de partimizin organlarında 31 mart neticelerini değerlendireceğiz, özeleştirimizi yapacağız"

-"Sandık sonuçları bize irtifa kaybı yaşadığımızı gösteriyor. Yerel bazlı bu gerilemenin nedenini masaya yatıracağız. Sorunları tespit edip gerekli müdahalelerde bulunacağız"

-"Hiçbir suretle milletimizin kararına hürmetsizlik etmeyeceğiz. Milletle inatlaşmaktan uzak duracağız"

- "Seçim maratonu bugün tamamlandı. Seçim defterinin bugün itibariyle kapanması bile kazançtır"

-"Milletin vaktini çalacak tartışmalarla bu dönemi heba edemeyiz. Mesuliyetlerimizin farkındayız. Deprem bölgesinin ihyası, ekonomik sıkıntılar ve acil meselelere daha fazla eğileceğiz. 12. kalkınma planımızı bugüne kadar kararlılıkla uyguladık"

-"Enflasyon başta olmak üzere ekonomi programımızın sonuçlarını yılın ikinci yarısında görmeye başlayacağız. Başarılı operasyonlarımızla bölücü örgüte ölümcül darbeyi mutlaka indireceğiz"

-"Güney sınırlarımızın ötesinde teröristan kurulmasın izin vermeyeceğiz. FETÖ'nün son kalıntılarını temizleyeceğiz"

-"Tüm Türkiye'ye söz veriyoruz. 85 milyonun refahını, güvenliğini artırmak için dinlenmeden koşturacağız. Bugüne kadar olduğu gibi eser ve hizmet siyasetimizle farkımız ortaya koyacağız"

ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da balkon konuşması yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Deprem Ankara Politika Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title