Haberler

BBP Lideri Yazıcıoğlu, Sivas Osb'de İncelemelerde Bulundu

Sivas'taki 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde (Osb) İncelemelerde Bulunan BBP Genel Başkanı ve Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu, Özel Sektör Yatırımcılarının Desteklenmesi Gerektiğini Söyledi.

Sivas'taki 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) incelemelerde bulunan BBP Genel Başkanı ve Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu, özel sektör yatırımcılarının desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Bir dizi programa katılmak üzere memleketi Sivas'a gelen Yazıcıoğlu, 1. OSB'deki bazı fabrikalarda incelemelerde bulundu. İşçilerle konuşan ve sıkıntılarını dinleyen Yazıcıoğlu, fabrika yetkililerinden de bilgiler aldı. Ardından konuşma yapan Yazıcıoğlu, özel sektörün yaptığı yatırımların kentin ve ülkenin ekonomisine büyük katkılar yaptığını belirterek, "Zor şartlar altında yatırım yapanlar, ürettiği değerden hak ettiğini almak zorundadır. Yatırımcılar, devletin sosyal sorumluluğunu azaltıyor" dedi.

Küçük veya orta ölçekli işletmelerin öneminin artması gerektiğini belirten Yazıcıoğlu, "Küçük veya orta ölçekli işletmeler, kalkınmayı hızlandıracak ve kırsal kesimdeki göçü yavaşlatacaktır. Rahatça karşılanabilir projelerin uygulanması gerekir. Yatırımlar için de bu sebeple özel sektör yatırımcılarının desteklenmesi gerekir" diye konuştu.

(İG-YS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title