Haberler

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Buca'da esnafla bir araya geldi

Güncelleme:

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'in kent içi ulaşım, trafik, alt yapı yenileme ve içme suyu gibi sorunlarını her platformda dile getirdiğini belirterek, CHP'li yerel idarelerin ortaya koyduğu çözümlerin efektif ve köklü değil popülist ve günü kurtarmaya yönelik olduğunu belirtti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'in kent içi ulaşım, trafik, alt yapı yenileme ve içme suyu gibi sorunlarını her platformda dile getirdiğini belirterek, CHP'li yerel idarelerin ortaya koyduğu çözümlerin efektif ve köklü değil popülist ve günü kurtarmaya yönelik olduğunu belirtti.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre İl Başkanı Sürekli, ilçe ziyaretleri kapsamında Buca'da esnaf ve sanatkarlarla bir araya geldi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Sürekli, çözüm odaklı bir yaklaşımla vatandaşları dinlemeye devam edeceklerini belirtti.

AK Parti iktidarının 20 yıldır esnaf ve sanatkarla güçlü bir bağ kurduğunun işaret eden Sürekli, kent içi ulaşımda köklü çözüm getirecek İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin (İZKARAY) belediye ve odaların engeliyle karşılaştığını, açılan davalar nedeniyle beklediğini ifade etti.

CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 100 günlük vaatlerinin hatırlatılması üzerine Sürekli, şunları kaydetti:

"Evet, 100 gün içinde akıllı dokunuşlar yaparak trafik sorununu çözeceklerini vaat ettiler. 111 noktada akıllı kavşak, 3 noktada battı çıktı yapmış olacaklardı. Şimdi yan çiziyor, 'bunlar çok maliyetli' diyorlar. Günü kurtarmaya yönelik bir yaklaşımla belediyecilik yapılmaz. 'Trafiğe çıkmayın' diyerek, 'tek-çift plaka kriteri' ile trafik sorununu çözemezler. Köklü çözümden uzak, popülist söylem ve uygulamalarla, İzmirli vatandaşların, sizlerin tepkilerini bastırmaya çalışıyorlar. Vaatlerini unutturmaya çalışıyorlar. Görünen o ki bu temel sorunları çözmek gibi bir niyetleri, kudretleri ve yetenekleri yok. Televizyon kanallarına çıkıp günü kurtarmaya yönelik söylemlerle sorunları geçiştirme çabasındalar. Henüz okullar açılmadan trafikte canından bezen İzmirliler, okullar açılınca ne yapacak ' Açtıkları çukurları aylarca kapatmayan, aldığı otobüsleri trafiğe çözüm yolu olarak lanse eden, içme suyundan tedirgin olan halkın şikayetlerini duymazlıktan gelen bu kayıtsızlıkla nereye kadar ' Söyleyelim, İzmir 2024'te AK Belediyecilikle buluşana kadar."

Kaynak: AA / Politika

Kerem Ali Sürekli AK Parti İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title