Haberler

Bakan Tüzmen'in Eşinden Esnaf ve Ev Ziyaretleri

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in Eşi Perihan Tüzmen, AK Parti Erdemli İlçe Başkanlığı'nı Ziyaret Ederek, İlçe Kadın Kollarının Seçim Çalışmalarına Katıldı.

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in eşi Perihan Tüzmen, AK Parti Erdemli İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, ilçe kadın kollarının seçim çalışmalarına katıldı.

Perihan Tüzmen, Erdemli Belediye Başkanı Musa Mutlu'nun eşi Ayşe Mutlu'nun davetlisi olarak geldiği Erdemli'de, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Er'in eşi Zeliha Er ve İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu.

Seçim çalışmalarında eşine destek vermek amacıyla tüm ilçeleri gezdiğini belirten Perihan Tüzmen, AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesi için gece gündüz eşiyle birlikte çalıştıklarını söyledi.

AK Parti İlçe Başkanlığı'nda partili kadınların sorunlarını dinleyen Tüzmen, seçimin sandıkta kazanıldığını, bu nedenle de bayanların erkeklerden daha fazla çalışması gerektiğini ifade etti.

"Seçimin başarısı, biz kadınların başarılı çalışmasına bağlı" diyen Tüzmen, "Her başarılı erkeğin ardında sessiz ama başarılı bir kadın vardır. Siz bayanların başarıya damga vuran kişiler olmalısınız" diye konuştu.

(Oİ-MT-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title