Haberler

Bakan Nabi Avcı'dan, Başkan Aydın'a Tebrik

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ile birlikte Zal Mahmut Paşa Camii avlusunda kurulan sanat atölyelerini ve sahaf çarşısını gezdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ile birlikte Zal Mahmut Paşa Camii avlusunda kurulan sanat atölyelerini ve sahaf çarşısını gezdi. Bakan Avcı burada Başkan Aydın'ı yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ederek, "Eyüp bu tür faaliyetlerle, gençlerinde de daha çok ziyaret ettikleri, farklı farklı mekanlarda, farklı ilgilerine cevap bulabildikleri bir merkez haline geliyor" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı Eyüp'ü ziyaret etti. Bakan Avcı Eyüp'te Başkan Remzi Aydın ve AK Parti Milletvekili Bürge ile birlikte Zal Mahmut Paşa Camii'nde Eyüp Belediyesi tarafından oluşturulan mekanları ziyaret etti. Camide namazını kılan Bakan Avcı, namaz çıkışı Başkan Aydın ve AK Parti Milletvekili Bürge ile önce Zal Mahmut Paşa Camisi'nin üst avlusunda kurulan ahşap oyma ve işleme, ney, ebru ile hat atölyelerini dolaştı. Atölyelerden alışveriş de yapan Bakan Avcı ardından alt avluda bulunan Zal Mahmutpaşa Külliyesi Eyüp Kitabiyat Merkezi'nde ki sahaf çarşısındaki dükkanları gezdi.

"Yakın zamanda güzel projeleri paylaşacağız"

Burada sahaflardan sattıkları kitaplar ve diğer materyallerle ilgili bilgi alan Bakan Avcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Ramazan akşamı Sahaflar Çarşısı gibi güzel bir çarşıya gelmişiz. Dostlarımızla, sevdiklerimizle beraberiz. Çok güzel bir mekan. Başkanımızı çok tebrik ediyorum. Güzel bir hizmet örgütlemiş burada. İnşallah Eyüp bu tür faaliyetlerle, gençlerinde de daha çok ziyaret ettikleri, farklı farklı mekanlarda, farklı ilgilerine cevap bulabildikleri bir merkez haline geliyor. Burayla ilgili olarak da Başkan ile birlikte inşallah en yakın zamanda daha güzel projeleri de paylaşacağız" dedi.

Bakan Avcı daha sonra Eyüp'ten ayrılırken Başkan Remzi Aydın Pirinççi Mahallesi'ne geçerek burada Eyüp Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Pirinççi'deki bin 500 kişilik iftar yemeğinde bir konuşma yapan Başkan Aydın, "Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Rabbimize şükürler olsun bu sene de Razaman'a kavuştuk, bu sene de iftar soframızda bir araya geldik. Bu sofralar aslında dostluğumuzun, kardeşliğimizin, birliğimizin, beraberliğimizin pekişmesi için birer vesile. Allah bu birliğimizi beraberliğimizi arttırsın diyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Remzi Aydın Nabi Avcı Ak Parti Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title