Haberler

Ankara: Erdoğan, Yarın Akşam Ürdün'e Gidiyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Kralı Abdullah'ın Davetlisi Olarak 24-26 Kasım Günlerinde Ürdün'e Çalışma Ziyaretinde Bulunacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Kralı Abdullah'ın davetlisi olarak 24-26 Kasım günlerinde Ürdün'e çalışma ziyaretinde bulunacak.

Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre Başbakan Erdoğan, Kral Abdullah'ın daveti üzerine yarın akşam Ürdün'e hareket edecek. Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun'un eşlik edeceği Başbakan Erdoğan, ziyareti sırasında Kral Abdullah tarafından kabul edilecek. Ürdün Başbakanı Maruf Bahit ile de bir araya gelecek olan Başbakan Erdoğan'ın görüşmelerinde iki ülke ilişkileri, bölgesel ve uluslararası konularla Türkiye ve Ürdün arasındaki işbirliğinin daha da geliştirilmesi imkanları üzerinde durulacak.

Başbakan Erdoğan, ziyareti çerçevesinde 26 Kasım Pazar günü Ölü Deniz'de gerçekleştirilecek olan Genç Arap Liderler Forumu'na da katılarak bir konuşma yapacak. Erdoğan aynı gün Akabe Özel Ekonomik bölgesini gezerek yetkililerden bilgi alacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title