Haberler

AKP: Macera Peşinde Değiliz

AKP, Tezkerenin Bir Macera Arayışı Olmadığını Belirterek, 'Biz Macera Arayışlarının Bu Millete Neye Mal Olduğunu Bilen Bir Kadroyuz. Bu Meşru Müdafaa Hakkının Kullanılmasıdır' Açıklaması Yaptı.

AK Parti Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, tezkerenin bir macera arayışı olmadığını belirterek, "Biz macera arayışlarının bu millete neye mal olduğunu bilen bir kadroyuz. Bu meşru müdafaa hakkının kullanılmasıdır" dedi.

TBMM Genel Kurulu'nda devam eden tezkere görüşmelerinde konuşan Milletvekili Nihat Ergün, Pandora'nın kutusunun aylar önce açıldığını söyleyerek, Türkiye'nin sabırla metanetle olayları takip ettiğini söyledi. Ergün, "Türkiye'nin sabrının bir sonu olduğunu hep söyledik. Kararlı dirayetli bir güce sahip olduğunu tekrarladık. Bunu bugün göstermenin yeri ve zamanıdır. Tezkere bunun için bugün gündeme gelmiştir. Türkiye terörle mücadelede komşularının hukukuna zarar vermeden kendine gelecek zararları bertaraf

etme dirayetine, kararlılığına, birliğine, bütünlüğüne sahiptir. Bunu hep birlikte gösterme zamanıdır. Türkiye kabadayılık, Don Kişotluk yapacak değildir. Tezkere bir macera arayışı değildir. Biz macera arayışlarının bu millete neye mal olduğunu bilen bir kadroyuz. Bu meşru müdafaa hakkının kullanılmasıdır" dedi.

MHP'nin tezkerede ayrıntılar yer almaması yönündeki eleştirilerine de cevap veren Ergün, bunun tezkereye yazılmasının doğru olmadığını ifade etti.

(AU-MAY-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hava yağmurlu mu? 2-5 Mayıs hava yağmurlu mu? Bu hafta yağmur yağacak mı? FED FAİZ KARARI 2024 | Mayıs FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne oldu? 2 Mayıs hangi burç? 2 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Mayıs tarihi hangi burç olur? BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? 2 Mayıs TV yayın akışı! Bugün hangi diziler yayınlanıyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title