Haberler

Patnos'ta 24 Saat Süren Rehine Kurtarma Operasyonu

Ağrı'nın Patnos İlçesi'nde Şizofreni Hastası Olduğu İddia Edilen Baba, Evinde 2 Çocuğunu Baltayla Rehin Aldı.

Ağrı'nın Patnos İlçesi'nde şizofreni hastası olduğu iddia edilen baba, evinde 2 çocuğunu baltayla rehin aldı.

Patnos Sütlüpınar Mahallesi'nde oturan A.Ç. (45) 2 ay önce çalışmak için gittiği İstanbul'dan memleketi Patnos'a geri döndü. Gün geçtikçe asabileşen ve 7 çocuğunu dövmeye başlayan A.Ç. 3 gün önce fenalaşarak Patnos Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradan hemen bir psikiyatri kliniğine yatırılması tavsiye edilen A.Ç. maddi imkansızlıklar nedeniyle evine götürüldü. Gece saatlerinde sinir krizi geçiren A.Ç. 11 yaşındaki kızı N.Ç. ve 6 yaşındaki kızı S.Ç.'yi baltayla rehin aldı. Eşinin ve çocuklarının tüm ısrarına rağmen rehin aldığı 2 çocuğunu bırakmayan ve kapıyı üstüne kitleyen A.Ç.'nin durumu polise haber verildi. Yapılan ihbarın ardından Patnos İlçe Emniyet Amiri Uğur Puğ, olay yerine gelerek babayı ikna etmeye çalıştı. Yapılan tüm uğraşlar sonuç vermeyince Patnos Kaymakamı Nevzat Şengök, Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, Cumhuriyet Savcısı Bülent Baki, İlçe Müftüsü Hanifi Ballı, olay yerine gelerek A.Ç. ile konuştular. İkna çabaları sonuç vermeyince A.Ç. iyice sinirlenerek bu defa çocuklarına zarar vermeye başladı. Yapılan tüm konuşmalara olumsuz cevap veren A.Ç.'yi Patnos Tugay Komutanlığı'ndaki görevli psikolog da ikna edemeyince devreye bu defa akrabaları girdi. Yasin Durmaz adlı şahsın konuşmaları sonucunda çocukları bırakmaya ikna olan baba A.Ç. yaklaşık 24 saat süren eylemini sonlandırmış oldu. Oldukça bitkin düştükleri görülen baba ve 2 çocuğu Patnos Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yapılan kontroller sonrası Patnos Adliyesi'ne çıkarılan A.Ç. Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

(AG-MET-İB-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title