Haberler

Ozan Tufan'ın Menajeri, Beşiktaş'ın Teklifini Bursaspor'a İletecek

Güncelleme:

Beşiktaş'ın istediği Ozan Tufan'ın menajeri, iki İspanyol kulüple birlikte teklifleri Bursaspor'a iletecek.

Bursasporlu Ozan Tufan'ın menajeri Ahmet Bulut, Beşiktaş ve iki İspanyol kulübünün teklifini iletmek için Bursa'ya gitti. Genç yıldızın transferinin büyük olasılıkla bugün çözüme kavuşması bekleniyor.

Geçen sezon Bursaspor'da ve A Milli Takım'da ortaya koyduğu futbolla 3 büyüklerin ve Avrupa'nın dev kulüplerinin yakın takibine giren Ozan Tufan'ın transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor.

MENAJERİ TEKLİFLERİ İLETECEK

20 yaşındaki orta saha oyuncusunun menajeri Ahmet Bulut aniden Bursa'ya giderek, Bursasporlu yöneticilerle bir araya geldi. Bulut'un, Beşiktaş'ın yanı sıra Avrupa'dan iki kulübün transfer tekliflerini yeşil beyazlılara ileteceği öğrenildi.

TÜM İMKANLAR ZORLANACAK

Napolili Gökhan İnler'in Schalke 04'e transfer olması üzerine tamamen Ozan Tufan'a yoğunlaşan Beşiktaş yöneticilerinin bu oyuncuyu renklerine bağlamak için bütün imkanlarını zorlayacakları belirtildi.

PEKTEMEK + 5 MİLYON EURO'YA EK

Beşiktaş son olarak Bursaspor'a Mustafa Pektemek ve 5 milyon Euro önermişti. Siyah beyazlıların yeni teklif paketinde 5 milyon Euro paranın yanı sıra, Necip Uysal ya da İsmail Köybaşı'dan biri olduğu ifade edildi.

Ozan Tufan'a talip olan İspanyol kulüplerinin ise Valencia ve Atletico Madrid olduğu ileri sürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Bulut Ozan Tufan Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Adınızı Yazın:

gönder hepsini saden hayal kırklığı yaşıyoruz al ozanı ne isdiyorlarsa verin ismailimi seyredecz sıtatda

4
0
yanıtYanıtla
yeşil beyaz:

eski taraftar olsa bursada bu cocuğun bacaklarını kırarlardı yetmezdi kafasınıda kırarlardı ama biraz daha sacmalarsa yakında oda olur

0
2
yanıtYanıtla
SİYAH BEYAZ ÖLÜM YAŞAM:

Tabi fenere cimboma gidene bişey yok Beşiktaş a gitti mi tepeniz atıyo demi :) Siz bizim dengimiz degilsiniz hade siz anteple eskişehirle sivasla ugraşın haydee :) Biz sizi iki boy büyük geliriz hade canım :)

yanıt5
yanıt0
Bursa:

Bursaspor u beyenmeyen lavuklar siz ikiyuzlu senol a bakin size neler yapicak trabzonu satan bursa yı satan adam aldiniz siz alisiksiniz tabii tupcuyu hatirlayin

0
1
yanıtYanıtla
Misafir 1:

Henüz stadımız bitmeden bu kadar transfere hiç gerek yokken halen daha transfer yapılmasına aklım ermiyor. Takım seyyah olup her maçı başka bir stat da oynarken başarı yakalanacağını sananlar yanılıyorlar. Ozan için ise bu kadar para verilmesine hiç gerek yok. O sadece Necip le eş değer futbolcudur. Ne olur önce statı bitirin. Yoksa böyle gidiş ile 2016 da dahi statın biteceği meçhuldür.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title